Home sweet home.


Eller? Sweet och sweet vet jag inte riktigt, det är som det brukar, absolut. Värnamo är Värnamo och kommer alltid vara Värnamo. Tragiskt.
Nåja, nu ska jag inte vara sån. Lumpen väntar..helt galet spännande. Äventyren ligger och köar for mig. Och min familj är fantastisk. Saknar Jake dock..och det kommer jag göra ett tag innan jag får annat att tänka på. Speciell pojke det där.
Hoppas ni följt min resa lite..det uppskattas att folk bryr sig lite om vad man gör. Och alla som skickat kommentarer, ni anar inte hur mycket ni får mig att le :) Ett enkelt men betydelsefullt tack.

Dags for min första grillkväll på ett halvår. Hörs.

1 manad.

Jajamen. 1 manad kvar, exakt. 30 dagar. Sedan ar jag hemma igen. Hjalp..
Har en vecka pa Oland att se fram emot, en roadtrip med Skenning och massa fikor innan jag tar tag i mitt liv igen med vapen och disciplin. Min alskling kommer finnas kvar i mina tankar ett bra tag och en dag kanske ni far traffa honom. Forhoppningsvis dagen efter att jag muckar.
Har du saknat mig? Varnamo. Tror inte det, aven om jag vill tro det.
Kommer hem med en ny garderob, en stor dos med nya kanslor, battre sjalvfortroende och framfor allt sjalvkansla. Plus langra har. Vissa klipper det, vissa vill spara. Det har hant mycket pa kort tid :)

Ses snart!