..jag vill bara gå hem med dig.


Längtar tills min lilla semester jag ska ha i september, borde söka lite nya jobb men har inte tatt tag i det än. Borde nog blogga lite mer och svara lite bättre på facebook men det är sällan jag har inspiration att skriva. Konstigt nog.
Vi fiskar, badar och solar, åker motorcykel, grillar. Det jag inte hunnit med är att umgås lite mer med mina vänner. Dålig stil av både mig och dom.

Sällan jag mår dåligt nu för tiden. Har fortfarande mycket att se fram emot när det känns tråkigt på jobbet, både kort och långsiktigt.

Grillning hos mig ikväll, kom gärna förbi :)

Sommar.


Underbara Göteborg.
Dagarna förflöt i lugnt tempo. Spenderades i en lägenhet, på gator och i affärer, på liseberg, resturanger och fik..alltid med min hand i din.
Veckan kunde inte ha börjat bättre.

Träffade Helena med och så otroligt roligt att se henne igen! Mer än ett år sen sist, galet. "The green guy name is thomas"

Det händer så mycket men allt handlar om kärlek just nu, fruktansvärt drygt att läsa om. Och gissa vem jag ska åka och bada med nu? ;)

Sola lugnt.

..hon dansar mig galen.


En natt kvar till göteborg :D Så underbart mysigt det ska bli. Och roligt, att träffa Helena igen! Va sjukt länge sen.
Har inte så hemskt mycket nyheter just nu. Höll iofs på att trilla ner i en brunn förra veckan när jag gick runt ett företag, ena benet åkte ner och fick skrapsår och ett enormt blåmärke under knät :p Inte det roligaste jag varit med om på jobbet kanske, och vilken idiot flyttar på ett brunnslock? Suck.

Nåja, dags att packa och dra till Daniel och sen jobb. Bye.

..jag blir alldeles för ärlig.


Det blev en tripp till Skåneland igår, hälsade på Malmis (från lumpen) och festade i Falsterbo, en ganska udda upplevelse ;) Va sjukt roligt iaf! Så har precis kommit hem nu och stör mig grymt mycket på att facebook inte verkar ha alla hästar hemma samtidigt som jag lyssnar på Säkert.
Fick ett grymt sug att baka chokladbollar på tåget innan..så tror nog jag ska ta och göra det.

Och du Alle..du vet att jag alltid ställer upp och älskar dig precis lika mycket tillbaka!

..you don't always have to hold your head higher than your heart.


Det är dags att börja jobba igen..inte alls jobbigt och tråkigt. Tror jag ska trösta mig själv lite med chokladpuddingen som står i kylskåpet..

Söt va så fin idag. Bakade scones när jag fortfarande sov, väckte mig med en puss på kinden och sa att frukosten snart va färdig. Tur att man har någon som gör vardagen speciell :)

Underbara lediga helg!


Har precis gjort mig fin och ska snart dra till en kompis med Daniel, dags att dricka lite vin känner jag! Ett helt underbart tips jag fått är att lägga i massa jordgubbar i vitvin och låta det stå några timmar. Mumma.
Gårdagen spenderades på Daniels R1'a i Bolmsö där vi bjöd in oss själva hos Alle och blev bjudna på kaffe i solen. På kvällen drog jag till en av Andreas (en kollega) kompisar och umgicks lite med dom för att sedan vandra hem till..ja, ni kan väl gissa.

Njuter för fullt av mina lediga dagar, och längtar lite (läs: fruktansvärt mkt) till Göteborg. Mån-ons blir det. Helena kom ju inte så vi ska träffa henne där istället :)

Mys i solen medans den är framme mellan regnskurarna vettja och lyssna lite på Kate Nash.

..a tree reaching for the sun.


Är superlycklig - får man vara det? Känns som att om jag blir för lycklig kommer jag förlora allt. Det skulle jag inte orka med riktigt.

Resan blir lite uppskjuten och lite förändrad. Mycket pga Daniel och lite pga pengabrist. Man vet aldrig vad som kan hända..så därför tänker jag ta det lite lugnt men ändå resa. Nya Zeeland, Fiji och L.A blir det i 5 månader. Skippar Thailand och Aussi och därmed 3 månader.
Det räcker nog, får åka tillbaka till Oz någon annan gång.

Och jag är nöjd över det beslutet..jag vet att många tycker jag gör ett misstag, men jag upplever sällan den känslan jag har med Daniel, därför tänker jag ta vara på den.

Du gör mig lycklig :)

..it´s only in my head.


Sitter här, hos Daniel. Han jobbar några timmar till och jag funderar på att dra hem och hämta lite kläder.

Jag är kär.



..i will pack my bags, just to stay in the corner of ur heart.


Dagen som varit

Sov hemma inatt, för ovanlighetens skull och det känns så himla ensamt när man vant sig att vakna av en puss. Hade lite dåligt samvete från att jag körde upp honom så tidigt i tisdags...eller ah, tidigt för oss som jobbar natt iaf. Men idag har vi åkt mc och ätit glass och myst i solen med deras lilla motorcykel gäng :)

Dagarna som kommer

Imorn ska vi (Mia, Alle och jag) samlas hos Alle och planera resan lite..resan som jag inte har en aning om hur jag vill göra med.
Kan ju knappt tänka på annat än baby längre, måste skärpa till mig lite. Vi ska till Göteborg v3o by the way. Planen är att gå på Liseberg, mysa runt på stan, shoppa och åka vilse med spårvagnarna.
Nästa helg blir det kräftskiva och förhoppningsvis kommer Helena ner och hälsar på samma helg! Hoppas hoppas. Börjar fundera på Italien någon vecka också i augusti.. :) Finns så mkt jag vill göra med dig!


Jag har varit sådär duktig inatt.


Jobbat och tjänat pengar har jag gjort. 1o timmar känns som rena semestern, tråkigt bara att det är min helg denna veckan. Kommer nog bli ganska segt dom där tre dagarna, men bara att vänja sig.
Fått reda på inatt att jag bara har jobb augusti ut, sen kommer tomas tillbaka. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på dom resterande månaderna hemma, industri känns inte så lockande även om jag förmodligen måste för att få ihop pengar. Undra om jag fortfarande får åka på kursen i september..hmm. Hoppas på det, vill ha så mkt utbildning jag bara kan få.

Älskar att jobba natt! Man kan sova hur länge man vill och slipper vaknar till väckarklockan!

Dags och gå och lägga sig, hoppas ni får en bra dag!