Nya upplevelser.


Har varit värdelös pa det här jag vet. Men har precis upptäckt en dator med gratis internet i huset vi bor i sa nu blir det bättre :D

Har hänt mycket, mycket bra och mycket daliga saker.
Manga nya människor, älskar folket här. Och brädakandet gar prima. Lär mig aka switch (när man aker at andra hallet) och har börjat hoppa i bade parken och backen. 360 (nar man snurrar ett helt varv) är mitt mal för säsongen och det känns som att det kommer funka denna gangen.

Jobbet är fint, som vanligt. Förutom alla idioter till turister, speciellt ryssar..mycket märkliga människor.

Har varit galet varmt den senaste veckan, vilket har gjort offpisten livsfarlig och solen far snön att smälte bort. Har 3 vänner här nere som varit i laviner. Brutna ben och revben, men dom far vara glada att dom lever. Det är sant man lever med har nere, oro. Även en tysk som dog för nagra dagar sen i en lavin.
Men oroa er inte, jag är rädd om mitt liv och det är klart att det aldrig är säkert offpist, men jag aker men hjärnan ocksa.

Är interski-vecka här i St Anton den här veckan. Vilket betyder att skidlärare fran hela världen, japan, nya zeeland, sverige you name it, är här. Riktigt sköna människor. Mycket aktiviteter i stan och ikväll ska vi ner och se en skidshow med alla nationaliteter.

Stressig och kissenödig, men kommer ladda upp lite bilder dagarna som kommer. Sa hall ut och ha talamod!