O_o

Trött..sovit hela dagen men är trött ändå.
Jönköping imorn..handla lite julklappar kanske. Vill ha en sån här fin pappstjärna också, som man hänger i fönstret. Får se, måste kolla hur mycket pengar jag har kvar me..vågar inte.
Lite sådär smånere..men ändå inte. Nåja, är väl bara sleten efter helgen.


På den tiden..

Ha det -//

Respekt.

Saknas alldeles för mycket respekt i detta samhället *suck*.

Kalmar i helgen, nice nice. Killar är märkliga, gammal fakta dock. Sovit lite för lite och svimmat för första gången i mitt liv, oh my god! Träffat ganska udda men sköna människor, det kanske finns lite hopp för mänskligheten iaf?

Borås var by the way en ganska rolig utflykt, det tog ett X antal timmar att hitta det här jävla fyndlagret vi skulle till. Ojoj, tattare tänker ni nu, men icke! Det var mycket trevligt där inne och åkte hem 650:- fattigare men 6 tröjor,  2 trosor och 1 bh rikare. Jag är nöjd.

Jag borde sola solarium..börjar försvinna igen, syns knappt om jag står framför ljusa tapeter. Ser ungefär ut som en flygande svart peruk. Problem igen! Hjälp..fattar inte hur jag överlever.

Ha det -//

Psst..hälsar till Eskil me. Du kan bara ana hur underbart jag kommer ha det där borta :D

Torsdag kväll eller fredag morgon.

Trött som en gnu..måste sova. H&M i Borås imorn..men är så hungrig!
Vilka problem jag har..

Hagga - ett underskattat ord. Passar bäst efter svärordet jävla.

Psst..


Ha det-//


Bittert.

Någon jävel snodde min mat på jobbet idag!! Gaaaahd! Håll dig till dina egna burkar för i helvete. Blev skitsur. Eller inte all mat men såsen, äppeltzatzikin..det bästa av allt! Stor loska på dens ansikte. Där fick jag sitta och äta torr mat i en torr låda med en torr liten plastsked eftersom jag glömde bestick.

Dessutom..så blir jag lite irriterad när människor räknar ut och säger själva poängen i ett skämt högt innan man själv har kommit fram till den! Snacka om att sabba allting. Egoistiskt och respektlöst för skämtberättaren. Fy för dom också.

Något mer jag har att klaga på..hmm..min förkylning såklart. Den gör mig tung i huvudet men ger den mig någon feber så jag kan sjukskriva mig? Neee...varför skulle den. Den ska bara hänga nu som ett efterhängset tungt moln över mig någon månad enbart för att jävlas. Hoppas inte jag smittade David bara, vilket jag garanterat gjort. Åh..suck. Igen.

Ja jag är bitter, ikväll iaf. Alex ska baka till imorn, mumma. Jag ska baka till onsdag, cornflakeskakor! Namnam. Fika med Alle och Mia imorn med..jobbigt :'( Kommer sakna så himla mycket. Längtar tills jag åker med!

Dags för sängen nu..trött trött.

Ha det-//


76 dagar.

76..76!! Det är fan inte länge. Bokade precis resan nu och helt plötsligt känns allt så otroligt verkligt. Jag SKA verkligen åka! Ingen dröm längre, utan verklighet. Börja ett nytt liv för en kort stund för att sedan komma tillbaka till en ovanligt hård verklighet. Kommer bli väldigt stora kontraster..från värme och mottot "ta en dag i taget" till kyla, tält och vapen. Men det ska bli en upplevelse..nervös dock. Är nog med nervös för lumpen än för Australien. Men det ordnar sig..jag fixar det :)

Alexandra åker imorn..till Stockholm, sitter på planet på onsdag. Hjälp! Och hur fan hade hon tänkt sig att jag skulle klara mig utan henne?
Allt löser sig, det måste det göra.

Helgen var underbar. Jönköping med massage, god mat och fest på födelsedagen, släkt och sånt där dagen efter och satt i Davids bil samma natt påväg till hans lya. Lyckligt ovetande om vad som faktiskt skulle hända på den vägen några timmar senare. Hade en ovanligt fin natt även om han var sur pga harrys bristande musikteknik. Men han var gullig.

Kim dog, Mike dog..kände ingen av dom på riktigt, men man vet ju..man har växt upp med dom på avstånd. Obehag och sorg, ilska.
Som sagt, allt löser sig. Det behövs bara tid, ganska mycket tid. Men det kommer ordna sig.

Ha det -//

Namn, tragiskt.

Jag måååste bara få skriva en sak till. Snokade runt här inne [ett av mina största intressen, snoka alltså] och hittade det här: 
http://ww2.howmanyofme.com/

Fick genom den reda på att det fanns en ynka människa i USA som har samma namn som jag. Snacka om att vara utstött! Jag menar..en...en! Miffo, det finns fler som heter Caroline Johansson i Värnamo än i hela USA. Tragiskt..något som är ännu mer tragiskt är att jag faktiskt har tid med sånt här. Jiss..kanske skulle ta att skaffa sig ett liv på vardagarna också? Hmm..eller inte.

Dags för träning med tyrannen från Ljungby ikväll.


Ha det, igen -//


Tomtar och troll.

Vi sjöng julsånger idag. Psykade oss själv lite kanske..men ack! det äro icke långt kvar till peddotomten knackar på! Hjälp, typ. Har nog varit lite rädd för tomtar sen jag var liten, med röda läppar och blå rouge, onaturligt stora näsor och kinder och läskiga ögon. I don't get it. Hur ska man kunna få barn att se fram emot julen om dom här s k r ä c k e x e m p l a r e r n a  får gå lösa ??

133243-4

Jag har nog fortfarande lite svårt att gå fram till denna varelse och ta i hand och tacka för ens gåvor..som inte ens HAN har fixat fram! Snacka om att utnyttja sitt yrke och sin position. Här kommer han och snyltar på gröt och värme och stjäl uppmärksamheten från dom som verkligen har slitit med att hitta julklappar till sina nära. Fy fan. Jag tycker mindre och mindre om dom.
U t r o t a    t o m t a r n a . Hrmm..dom obehagliga iaf.

Ha det -//

pst..jag ska tydligen vara väldigt retro med den här designen. Bara för att jag inte vet hur fan man fixar sin egna lilla design. Har någon tid så får dom jättegärna försöka lära.

Ingenting.

Precis kommit hem från träningen och har inte hunnit duscha än. Usch tänker ni, och ja..usch. Mitt U är helcp på tangentbordet så ber om överseende om det fattas något någonstans. Uuuuu...segt.

Nåja, träningen var bra för dom som bryr sig, bion med Magnus vet jag inte riktigt om det var lika bra. Eller den var trevlig, men inget speciellt. Dock verkade det ha varit speciellt för honom så därför måste jag..[host host ]..försöka smita in med någon signal som visar att jag inte vill ha något seriöst. Efter en hel del diskuterande på jobbet med Alex så kom vi fram till det. Suck.

Alle åker snart :'( Väldigt väldigt tråkigt och jobbigt..men åker snart ner..tre månader kvar iofs men jag får väl försöka överleva på något vis här i kylan. Ogge är väldigt trevlig by the way. Lätt att lätta sitt hjärta för honom.

Jag tror jag letar efter någon eller något. Vet inte vad, är väl bara för att jag är rastlös kanske. Nåja

Ha det -//

Jobb.

Varför har människor blivit så snåla och varför blir man så otroligt överraskad när någon för en gång skull är givmild? Dessutom stör jag mig på män som har dålig kvinnosyn..! Allt handlar faktiskt om jobbet..tänk att det finns så många intressanta, idiotiska, humoristiska och mysiga människor på en tråkig fabrik. Att man skulle träffa någon som var väldigt lik sig själv där, någon som jag trivs att jobba med och som trivs med mig :) Blir glad av det.

Bio ikväll by the way, med magnus. Hoppas det blir trevligt.

Ha det! -//

Utdrag från helgen.

Anlände till Växjö runt 1-tiden, vandrade runt på stationen och funderade på om vi skulle äta något eller inte. Måste sett ganska förvirrade ut när vi vände precis när bussen vi skulle ta kom. Vi åt, gick tillbaka till bussen och hoppade på nästa som skulle leda oss till marcus lägenhet. Väl framme så blev det ganska många groggar, utspilld rouge, länsande av kylskåp (eftersom vi blev hungriga igen) och ganska många svärord och myckat skratt innan vi vandrade iväg till Linus lägenhet. Ett par cancerpinnar senare från Mias sida så gick vi äntligen IN i Linus lägenhet. Och ja, mycket trevligt folk man träffade på.
Sedan blev det slipsknytningskurs! Antar att det var jag som utlöste det eftersom jag behövde hjälp med min egna.
Sen skulle vi vandra iväg till sittningen, vilket tog sin lilla tid.

133243-1


Nåja, sittningen var helt underbar! Fick ett X antal ölglas över mig från Markus vilket resulterade i min lite udda doft den kvällen, fick även till en ganska rejäl vurpa på det ölblöta golvet = 3 blåmärken. aj.
Därefter öppnade nattklubben och det kom en hel rad med mystiska och utklädda människor, vi trodde faktiskt på allvar att vi hade glömt något. Men vi såg visst inte helt normala ut vi heller:

133243-2



Jag och markus hällde lite mer öl och cider på varandra..några fler cancerpinnar och lite flörtande i baren senare så hällde Mia öl på Markus, och eftersom han inte kan hälla öl på sin egen flickvän fick jag ett glas över mig, jag skulle naturligtvis hämnas men halva glaset kom över en vakt..hmm..vi fick gå sen.

Men ojoj, roligt hade vi, hemvägen gick lite vingligt som ditvägen = lyckat och jämt alkoholintag.

Ha det! -//


Min alldeles egna blogg ^^

Tänk..jag försöker själv lugna ner mig efter chocken.

Hmm..jag har ju faktiskt inte så mycket att skriva, det tog längre tid än vad jag trodde att göra denna så det blev lite tajt med tiden. Måste åka till jobbet om en timme, ja, vissa av oss jobbar faktiskt ;p Dock inte så länge till [ längtar ].
Helgen var väldigt lyckad iaf, trots massa nya blåmärken, utslängning + att jag såg Lennie i fredags med ett ösregn från gamla figy som han tydligen dejtar nu. Men life goes on :)

Ha det -//