Ännu en helg som snart är över.


Efter 4 timmars sömn känner man sig inte så hemskt pigg, men det är lätt värt det bara för att åka och bli bjuden på mat hos mormor. Mätt som jag nu är ska jag sova bort hela dagen idag med, och jag ska njuta av det! Lördag idag, söndag imorn sen är det kortvecka igen. Tiden gå så sjukt fort!

Har snart läst färdigt "Twilight- treologin" som jag fick i julklapp, sjukt bra böcker. Läs dom om ni tycker om vampyrer och hopplösa kärlekshistorier ;p Men dom slår tyvärr inte Låt den rätte komma in, som förmodligen va den bästa bok jag lästa förra året.

                 



Dags att krypa ner i sängen och stänga ute omvärlden.

Ett schema kanske?


Enligt schemat jag har ska jag bara jobba fredag, lördag denna helgen. Söndag är 1 februari och eftersom jag inte fått nått schema för den månaden skulle jag faktiskt kunna skita i det ;D
Meen..duktig som jag är kommer jag säkert fråga GL (Grupp Ledare) dag imorn och då kommer jag få antingen ett schema eller att jag bara ska jobba på som vanligt.

Sov bort dagen idag..galet onödigt men nu är jag utvilad iaf. Redo för 11 timmar i bilen! Woooho! Hmm..

Nikon D4o...niiice.


Då var det gjort! Jag har väl inte riktigt råd egentligen men äh..varför ska man vara så ansvarsfull hela tiden? Pengar är ju till för att spenderas!


Klart man blir rädd..


Livet är verkligen orättvist ibland. Man tycker att det kunde unna mamma och pappa en lugn och skön vecka i Egypten. Men neeej..då ska livet blanda sig in och förstöra allt genom att ge pappa hjärtflimmer så han får lägga sig i en sjukhussäng. Vet att det "inte är någon fara", men ibland blir jag livrädd att det faktiskt kommer bli farligt.

Och jag saknar Alle och Mia så mycket att det gör ont! Och du Lotta, du måste komma till Californien! Hade varit det bästa som hänt på länge ifall du bokade den resan.
Sen så saknar jag vinpimplandet..varför va du tvungen att flytta 1oo mil ifrån mig?! Bu.

Beslutsångest.


Helgen v.6; Umeå, Kalmar eller hemma??

Bla bla bla..


Äntligen hemma efter en sjukt skön natt. Börjar verkligen få kläm på det där nu, slipper tänka så mycket ;p Nu väntar 2 nätters ledighet och det är inte alls fel.
Kom på mig själv med att tänka att det är skönt att ha en långvecka denna vecka då föräldrarna är i Egypten och Eddy på pensionat. Slipper bli så många ensamma kvällar då, vilket jag tydligen har svårt för. Men å andra sidan är det soft att ha hela huset för sig själv.
Vad händer annars? Har planer om att börja ta tag i mitt liv nästa vecka. Börja träna på riktigt igen..va väl sisådär 7 månader sen jag slutade med det. Spinning och bodypump kommer det bli om jag fortfarande har kvar motivationen..

Många nya människor i mitt liv just nu, vilket känns bra. Även om dom inte kompenserar för den människan jag inte har..

Min absoluta må-bra-låt!




Blir inte jorden runt.


Jag kanske slipper flyga själv ner till Nya Zeeland! Niklas ska också ner och det verkar som det fanns plats på samma plan. Underbart. Att flyga själv till Australien va nått av det drygaste någonsin och resan till NZ kommer ta ännu längre tid med alla byten! 2 dygn för att vara exakt.
En annan grej jag kommit på är att jag inte alls kommer åka jorden runt. Flyger via Los Angeles på ditresan och sen ska vi ju dit. Så satans tråkigt! En princip sak visst, men hade varit nice att kunna säga att man flygit runt hela jorden någon gång! Bah..

Den här bloggen kommer helt klart ändra karraktär, lite mindre känslor och lite mer tankar och händelser. Snart dags att dra till jobbet igen..

Söndag = två veckor kvar till nästa helg.


Ett impulsåk till Skövde som skulle vara över dagen slutade med att vi stannade kvar, drack och gick på 'klubb' ;)
Även om ångesten va påtaglig var det mycket som hjälpte mig ifrån den, iaf för stunden. En underbar kväll helt enkelt med många bra människor.
Ibland kan det vara skönt att bara hänga med, inte tänka och bara va...

-


Att man kan bli så kär så man utsätter sig för detta. Jag mår inte bra av det, inte heller han. Men ändå så fortsätter vi ha det såhär. Jag fattar ingenting, bara det att jag vill fortsätta. Resten får helt enkelt vara värt det, och det är ju det. På nått konstigt vis.
Det är jobbigt just nu..och det är ännu jobbigare att sakna två av mina bästa vänner. Men vi ses ju snart.






Vardagsbekymmer.


Varje gång jag öppnar skafferiet vill jag att det ska finnas en oöppnad chipspåse där, finns det det? Nej. Servicen börjar bli dålig här hemma.
Ibland undrar jag om jag är den enda som bor kvar hemma, och om det är en bra sak eller en dålig. Jag vill också vara med och klaga över att hyran är så hög, eller klaga på alla räkningar som strömmar in. Därför klagar jag extra högt när jag tankat, eftersom bensin är det enda jag betalar själv. Bortskämd? Yes..

Jag är ledsen..men jag älskar den.




Jag måste säga att jag har ytterligare en förälskelse i Amanda. Hon är galet fin och galet duktig. Kalla mig lesbisk, jag bryr mig nog inte.

Kortvecka.


En mycket bra vecka har tagit sin början. Även om det är galet skönt att se det 5 siffriga beloppet på lönebeskedet så är det nästan ännu skönare att vara ledig. Har helt klart lärt mig uppskatta min ledighet mer med detta jobbet. Inte det att jag hatar mitt jobb (bara nästan) utan för att det känns som att jag jobbar mycket mer än vad jag gjort innan. Vilket jag logiskt nog faktiskt gör.
Tänka sig.
Dags att bränna den där skivan som jag skulle gjort förra veckan. Tjingeling.

-


- Det är jobbigt när man inte ligger på samma nivå. Och sen undrar jag varför man aldrig kan få allt någon gång i livet?
Efter regn kommer solsken säger dom, men jag kommer ju brännas bort av allt det solsken som borde komma efter det här skyfallet..

Minnen.





När vi campade i Byron Bay och den sötaste dreadskillen låg utanför på rygg och bad om att vi skulle spela den igen och igen..

Bara ointressant.


Det har varit en bra helg trots jobb. Det är så sjukt skönt när allting bara släpper och man kan jobba utan att behöva tänka så mkt. Inatt är sista natten och jag jobbar bara till 4 :) Sen väntar ledigheten, underbart!
Har redan börjat planera nästa helg..




Kalla mig nörd men det var faktiskt en väldigt bra konsert..





-


Helt plötsligt har jag börjat sakna min piercing, massor! Sen så saknar jag massa annat idag också. Men det gör jag ju alltid känns det som så..bjuder på en bild istället.
Jag vet inte varför..men det var tydligen en bra idé just då att ta på sig ryggskyddet och poosa. Kan vara så att alkohol va inblandat.



Timo.


And can't you truly see that I want you and you want me
so what the hell are we so scared of
?
Last night might well have been pure hell.
But as we're both half crazy we'll treat it with laughs
.

-


Första dagen själv på jobbet igår. Hade aldrig gått utan gps och telefon men det gick, och jag är galet nöjd! Nu är jag ledig två nätter för att sen jobba helgen..men vad gör det när jag ändå inte har mina kompisar hemma? Tur att Lotta finns lite närmare iaf.

Drömt massa drömmar inatt, väldigt dåliga drömmar där känslan sitter i långt efter att man vaknat. Varför är det så svårt att lita på någon? Och varför är det så svårt att vara ärlig ibland..
Blir tokig på det här, känns det just nu. 3 månader kvar, sen vet jag iaf vad som händer. Ska bli skönt hur det än blir.


Skön helg.


Har hunnit med både jobb, alkohol och vila. Och lite kärlek med såklart.

Har hittat tillbaka till musiken igen, äntligen. Undrar vad som hände med den egentligen? Inte konstigt att jag varit nere.
Kanske borde hitta en bra, soft konsert att gå på med..några tips?

Sälen måste det bli iaf, längtar efter snö och den där känslan man har efter en hel dag i backen. Nästa exakt ett år sen jag hade den sist. Det kallasta nyåret någonsin i Österrike under en permisvecka och vi satt jämte parken och drack varm choklad med rom i :)

Måste bränna lite skivor imorn för att ha på min första jobbnatt själv, nervöst..men har varit med om värre saker.


Galet negativ.


Kollade igenom datorn innan och hittade massa gamla kort, underbart att drömma sig tillbaka lite. Hade några sjukt roliga somrar för några år sedan med hemmafester och inga bekymmer i världen.
Har inga direkta bekymmer just nu heller, men är sjukt negativ så..

- Att jobba på ett jobb man verken trivs på eller kan (eftersom dom är så snåla) tär väldigt mycket..men eftersom man ska vara glad över att man har ett jobb i dagens läge så får jag väl inte klaga på det.
- Alle och Mia åker imorn..jag har inte varit ifrån dom så länge på flera år. Men eftersom dom inte försvinner helt så kan jag inte vara för ledsen över det heller.

Men jag är det, jag är fruktansvärt ledsen över att dom åker och jag är sjukt deppig över att jag inte har något liv längre. Jag har alltid haft saker att se fram emot sen gymnasiet men jag har också alltid levt i nuet. Just nu känns det som att jag bara lever för att tjäna pengar.

Jag har rätt att vara deppig imorn också sen är det slut på ångesten. Jag ska njuta av de få stunder jag får med min baby och sen ska jag börja träna igen. That´s it.

Vad händer med mitt liv?


Mina vänner åker iväg. Allihop. Två åker imorn, två om några dagar. Vad händer med mitt liv egentligen? Har inga hobbies längre, och snart har jag knappt några vänner kvar i närheten. 
Känns som att jag bara hinner leva varannan vecka pga jobbet.
Ska ringa lite samtal imorn sen hoppas jag verkligen att det blir ändring, för såhär orkar jag inte hålla på. Kan inte flåsa stackars Daniel i nacken varje ledig stund.

Försöker, försöker hålla mig positiv, men ibland orkar man inte.