Trashpacking.


Dusch? Hahahahahaha.

Med saltvatten, svett, sand, matrester och all mojlig skit i haret ar vi nu tillbaka till LA. Sovit pa stranden de tva senaste natterna sa duschen ikvall kommer bli sjuuukt underbar.

Matdags. Hejj.

Nya reskompisar.


Eftersom Eamonn lamnade oss igar blev han ersatt av de tva tyskarna vi traffade pa hostellet. Mycket trevliga och minst lika galna och flippade som jag och Alle. Kan lungt saga att vi har ett minst lika harligt gang nu som vi va i Vegas. Ryggen ar helt lustig eftersom vi campade pa stranden inatt, men ar val bara att vanja sig. Har har man inte rad med nagra hostell inte.

Inga pengar=ingen festival :( Jattetrakigt men vi har bestamt att vi ska fortsatta ner till San Diego och kanske Mexico istallet. Far se vad som hander. Borde egentligen inte lagga ut vara planer eftersom dom andras fran dag till dag.

Livet ar sjukt underbart for ovrigt..sa ni vet. Jag trivs. Hoppas ni trivs.


San Fran.


Antligen har vi kommit hit och har t.o.m hittat boende, vilket inte var ett litet projekt! Galet.
Nagot som ar annu mer galet ar att jag traffat Ylva, en gammal kompis fran forr som jag inte sett pa jag vet inte hur manga ar. Dagens projekt ar att hitta nagon nattklubb som ar vard att besoka ikvall och att hitta parkering till bilen.

Var senaste plan lyder sahar: hamta upp mitt kort imorn, aka runt och vara almant turistiga och sedan borja dra oss ner for kusten, kanske har hittat tva tyskar som vill haka pa. Nasta helg streckkor vi upp hit igen eftersom det ar festivaldags! Kopt biljett till en av dagarna dar bl.a. david mattews band, black eyed peas och jason mraz spelar. Jag veeet att jag inte har nagra pengar kvar mamma men jag maste! Vi kommer leva pa vatten och brod de har sista veckorna, en liten festivaldag ar vard sa himla mkt mer an mat. Daaah.
Sen drar vi ner till LA igen, lamnar bilen och forhoppningsvis kan vi sova hos Gaygun, en kille jag och mia traffade pa Nya Zeeland, hur skon som helst. Sen ar det dags for London baby!

Party time!

Skating och gammal kropp.


Trots att vi befinner oss i ett stort och galet land har vi kunnat knapa ihop en vardag ocksa. Om man kan kalla att skata runt i ett underbart samhalle med klarbla himmel varje dag, for vardag. Har campat vid Lake Tahoe nu de senaste 3 natterna och har aldrig satt finare vatten i en sjo forut, paminner om Fiji. Trots detta har vi inte luggit pa stranden en enda minut, har varit for upptagna med att lyssna pa blues, skata som sagt, dricka lagom mangd ol och traffa manniskor.

Campingen har inte varit sa bra for min rygg, sa sover numera i bilen med alla klader jag kan hitta och tva filtar. Funkar finfint och sover som ett barn. Inte heller min fot ar riktigt som den ska efter det har kopet av skateboard. Svullen och om men vem pallar sluta med en ny hobby bara for att kroppen sager ifran? Haha, ne..ska skarpa mig.

Snart ar det dags att aka till San Francisco dar jag antligen ska fa ett eget kreditkort, inte for att jag har sa hemskt mkt pengar kvar men kanns bra at kunna ta ut pengarna sjalv istallet for att be Alle eller Mia hela tiden.

Mia har akt hem by the way, hon kom hem igar och kan ni forsta att det kanns konstigt eller? Snacka om att paminna en om att det inte alls ar lang tid kvar innan jag sjalv star dar pa flygplatsen och kramar om mina foraldrar. Galet..men kanns helt okey.

Kramar

Ursakta roran.


Allt har blivit sa fruktansvart rorigt nu nar jag inte ar inne pa natet sa ofta langre, glommer skriva om saker och hoppar i tiden. Hoppas att ni kan fa ut lite av att lasa den har forvirrade bloggen iaf.

Navel..efter Las Vegas akte vi den langa vagen till Grand Canyon. Sa galet vackert och overkligt. Aven om man stod dar och tittade ut over det kunde man inte riktigt forsta att det fanns dar.





   


Vi har aven varit i Death Valley och Yosemite Valley men dom bilderna far komma upp en annan dag.
Ha det toppen dar hemma och lev livet i New York mor och far!

Kramar

15 av mer an 300 bilder fran Vegas.


I bilen pa vag till Las Vegas; Simon, Alle, Eamon, Mia.



Varat crib.

   

Vegas at day;



   

Vegas at night;



       

     



Las Vegas.


Tre galna dagar i Las Vegas och en roadtrip till Grand Canyon har avklarats sen sist jag skrev. Har varit helt underbart, att hyra den har bilden maste vara nagot av det basta vi gjort den har resan. Jag, Alle, Mia, Simon (engelsman) och Eamon (irlandare) trangs med alla vara vaskor i en SUV :D

Idag ska vi dra vidare till Death Valley och sla upp varat lilla talt och gora en campfire som vi gjorde igarnatt. Trivs med livet kan man lungt saga att vi gor allihop.

Kommer nog inte ha internet pa ett tag igen men lovar ett lagga upp bilder sen nar jag far det igen!

Kramar. 

Skate.


Nu ni..nu ska ni fa hora. Jag och Alle har blivit skatare, haha. Eller vi gor tappra forsok iaf. MEN det stora i det har ar att vi har kopt varsin skateboard :O. Vi gjorde en deal med oss sjalva att om vi koper det sa blir det inge mer shoppande for oss och eftersom vi blivit helt fralsta tyckte vi det var en bra ide. Sa nu cruisar vi runt pa LA's gator pa fyra sma hjul :D


Paradiset i bilder.


Forsta on i akte till var Robinson Crusoe. Liten och sjukt mysig o med underbar personal. Denna on tillsammans med den sista var mina tva favoriter. Det var har vi provade pa Kava forsta gangen. En dryck som bestar av torkade och malda rotter fran en pepparplanta blandat med vatten. Far tungan och lapparna att domna bort och smakar inge speciellt, men jag blev helt kar i det sociala runt det. Har blivit manga kavakvallar sen dess.



   

Det var aven har vi firade Mias 22arsdag. Personalen hade eldshow den kvallen sa vad passade inte battre an att ropa upp hennes namn, satta henne i en stol i mitten och lata 10 heta fijianer dansa runt?

 


Nasta stalle vi akte till hette Barefoot lodge. En annan liten mysig o som var mycket lugnare an den forsta men fortfarande helt underbar.



   
   


Det var dessa tva oar som vi tillbingade mest tid, 4 natter vardera. Efter det har vi mest flangt runt pa andra smaoar forutom sista on, Kuata Resort, dar vi tillbringade 3 underbara natter med annu mer kava, underbara fijianer och allmant chill.
Bilder fran runtflangandet:



   
   


Bilder fran Kuata Resort:



   



Det var det mina vanner! Hoppas ni kan forsoka anvanda er fantasi och forsta hur underbart det ar pa Fiji.



2 veckor i paradiset.


Resan till Fiji har varit helt underbar och min tanke var att lagga upp ett langt inlagg som till sotrsta delen bestod av bilder men eftersom datorn inte har USB uttag ar detta inte mojligt.

Vad har vi da gjort pa Fiji dessa underbara 16 dagar? Akt runt pa oarna saklart, eftersom vi hade sa pass kort tid valde vi att stanna inom yasawas som ligger nordvast om den storsta on. Har traffat sa underbara manniskor sa ni anar inte. Ska du hitta en riktig man, ak till Fiji. Dom ar som livs levande McGyvers allihop.

Bott precis pa stranden, fatt maten serverad och har inte behovt tanka pa nanting. Undrar man var klockan ar far man antingen svaret "Fiji-time" eller "nagongang mellan frukost-lunch/lunch-middag". Kommer ta ett tag innan vi kommer ur varan Fiji koma.
Tanke skriva ett langre inlagg om Fiji senare nar jag fatt tag i en riktig dator.

Anlande till Californien for 2 natter sedan och jag blev av med mina planbocker, inte det roligaste forsta intrycket kanske men det loser sig alltid. Har bor vi ocksa precis vid stranden, Hermosa Beach for att vara exakt. Igar drog jag och Mia till Universial Studios vilket var helt okey.

Planen ar att hyra en bil tillsammans med en irlandare som vi traffade forsta natten i Nadi och sen igen pa LA:s gator (galet eller??) och dra till Las Vegas pa mandag! Hah, Las Vegas baby!

Har sa sjukt mycket mer att skriva men far som sagt bli senare tillsammans med alla underbara bilder.
Nu vet ni iaf att jag lever!