Kort rapport.


- Regn, blast och allmant skitvader.
- Fick min forsta svarta lon idag; $183.
- Fortfarande i chock over Micheal Jackson's dod.
- Avis pa sommarvarmen hemma, men snart blir det Fiji. 3 veckor kvar.

Varsta med reslivet.


Tillbaka till Taupo, tillbaka till jobbet och tillbaka till livet igen.

Det absolut varsta med att lara kanna manniskor och komma nar dom nar man ar ute och reser ar att man maste lamna dom igen. Vetskapen om att man kanske aldrig mer far se dom tynger. Life goes on..men lite trakigare och lite tommare.

Impuls-roadtrip.


Eftersom jag var ledig fran jobbet enda fran mandag till fredag denna veckan och Mia skulle jobba varje dag kande jag att det var totalt waist of time att stanna kvar i Taupo. Sa jag hangde helt enkelt med engelsmannen i deras bil ner till New Plymouth dar jag ar nu. Har haft nagra sjukt roliga dagar med massa tracking, vin, prat + att dom skammer bort mig med massa underbar mat! Lax, kyckling o annat gott. Trivs som fisken i vattnet, handen i handsken, hatten pa huvudet..vad ni nu valjer att saga. Livet leker pa fint.


Ian, Tim och Stu:






Det var latt att komma upp, knepigare att komma ner :p



Solnedgangen utanfor var hut vi bor i.




Pics fran segling och varat tillfalliga hem.


Seglade ut pa Lake Taupo en dag och kollade pa s.k rock carvings som gjordes av mauri-manniskor (NZ's ursprungsbefolkning).



Kan saga att det var ganska hoga vagor dar ett tag, baten gungade pa ratt bra.



Seglar-Mia :)



Ristningarna.



Njuta av livet? Luras inte av den klarbla himlen, det var tokkallt.



----------------

Varat nuvarande hem, Berkenhoff Lodge.



Gissa vilken sang som ar min :p
Bakom kameran finns tva sangar till varav en upptas av Agnes, en jatteskon vulkanforskare fran Frankrike.



Mia och hostellets misse, inte den lilla missen!



Jobbet mitt; Heritage of India.



Thats it folks, hoppas ni ar nojda!

It's alive, IT'S ALIVE!


Ja, min alskade telefon funkerar igen! Helt galet..LG is the shit helt enkelt. Sska aldrig mer klaga pa den eller ta den for givet! Karleken ar total.

Mobiler ar INTE vattentata.


Gjorde nagot av det klumpigaste och mest irriterande man kan gora igar. Tankte att det skulle vara lite trevligt att ha musik i bubbelpoolen som vi har har pa hostellet. Sa hamtade min telefon, satte pa lite Jack Johnson och fortsatte bubbla med  Mia o vara engelsman.

Plupp..

Plupp?

PLUPP?
Massa svordomar senare inser jag att min mobil ar stendod. Sa nu ar jag mobillos..och trott. Dessutom ar sangarna har sjukt obekvama sa nacksparr kanner jag ocksa av.

Det ar inte latt att vara Caroline just nu, men jag overlever. Hade trots allt en valdigt rolig kvall igar, sa det far helt enkelt vara mitt midsommarfirande. Ikvall ar det jobb till 1opm sen ska jag tokdacka framfor tv'n.

Ha en harlig midsommarhelg dar hemma! Hoppas solen visar sig! Kramar


Bilder fran Taupo, tillbaka till Mia.











Jobbet gick bra, ska tillbaka pa fredag och sondag. Jobbar ca 2o h i veckan vilket passa mig bra ;) Det betalar hyran iaf.
Imorn kommer Stu, Ian och Tim, lovely engelsman. Langtar!

Puss dar hemma, saknar er.

Jobb?


Nagot mycket mycket spannande hander inom 4o minuter. Caroline ska namligen provjobba pa en indisk restaurang :D Masta saga att jag ar sjukt nervos och har ingen aning om hur det har kommer ga, men hur svart kan det va?
Sa det ar den stora nyheten. For ovrigt ar det valdigt fint vader har igen, me like a lot. Har levt i regnet i Auckland en vecka sa ar sjukt fint att komma tillbaka till den har mysiga staden + att solen lyser! Kan inte bli battre.
Om nagra dagar/en vecka kommer aven dom underbara engelsmannen som jag berattade om i forra inlagget komma hit. Livet ar sa himla bra just nu.


Taupo.


Egentligen skulle jag ha anlant hit till Taupo i fredags, men efter att ha missat alla bussar (som vanligt) gick den dagen at till att saga hej da till Alle for ett tag, umgas med tva underbara engelsman och att kolla pa filmen The Hangover. Ojojoj vad jag skrattade, sjukt rolig och sevard film.
Naval, efter att ha slapat mig upp ur sangen kl 8 igar morse samt slapat mina 3 vaskor (jag vet..det ar helt sjukt) hela vagen till busstationen, som for ovrigt tog mig 2o minuter, sa satt jag antligen pa bussen. Helt genomsvett, snorig och febrig.

Det har inte forandrats sa mkt, ar fortfarande sjuk idag och ska agna den har dagen at vila for att ta nya tag imorn.

Forlat helen for haret! Haha :)


Trakiga (?) nyheter.


Okey. Efter att ni last detta inlagget kommer ni inte vara nojd pa mig alls. Ne..det ar knappt att jag ar nojd med mig sjalv.
Naja, eftersom mamma nu vet (pga min kara bror) sa kan jag lika garna lagga upp en bild pa min nya tatuering. Det ar sothern cross fran den Nya Zeelandska flaggan. Liten och diskret och ar jatte nojd med den.





En annan sak jag ar mindre nojd med hande igar. Jag och Alle gick i mataffaren och jag gjorde det stora misstaget att ga forbi harfargerna. Tankte i mitt stilla sinne att det skulle va kul o farga haret. Sa jag valde en mahognyrod farg som sag valdigt diskret ut pa forpackningen. Diskret..pyttsan!
Mitt har ar nu tokrott och jag gar konstant runt i mossa. Folk vi lart kanna pa hostellet sager att det ar "alright" men jag ser i deras ogan att  de tycker att jag inte ser riktigt klok ut. Vilket jag inte gor heller. Naval..min plan ar att undvika speglar och helt enkelt bara vanja mig.

That's it folks..hors snart igen!


Vad ar det for dag idag?


Ar det en vanlig dag?
Ne det ar ingen vanlig dag for det ar fredriks fodelsedag!
Hurra hurra hurra!



Grattis bror! Hoppas allt ar underbart.

Pics fran Rotorua.













Alla bilder ar fran parken jag skrev om i inlagget om Rotorua. Maste an en gang saga att bilderna inte ar rattvisa..men men.
Jag och Alle ar i Bay of Island nu..och regnet bara oser ner. Eftersom vi bara stannar en natt blev det inte sa mycket o ha, inge roligt att kaja nar man blir lika blot ovanfor vattenytan som under.

Naval, vi har iaf annu en gang haft grym tur. Igarkvall blev vara tva rumskamrater av med sin kreditkort och alla cash dom hade. Tydligen nagon som kommit in utifran och bara rotat egenom deras vaskor. Det lustiga ar att min vaska OCH min kamera lag mitt pa golvet men den hade killen inte rort. Tur? Jag ar bara sjukt tacksam.

Sa idag drar vi tillbaka till Auckland, som ar var sista Kiwi-bussresa :(  Planen ar att Alle ska upp och jobba pa nagon farm (hon har sjalv ingen aning vad det ar) och jag ska ner till Mia igen. Hoppas det ar battre vader nere i soder.

Kram pa er.

Roomies.


Det hander inte sa mycket just nu, dagarna gar att till..ja..ingenting faktiskt. Vi brukar satta upp missions for the day och dagens har varit att ga och handla. Vilket nu ar gjort. Andra missons kan vara att tvatta, inhandla nagot speciellt eller hyra film. Bara sa ni far en liten inblick i hur chill det har livet ar just nu.

Naja, dagens blogginlagg tankte jag lagga pa att beskriva vara roomies. En liten samling roliga manniskor som vi trivs riktigt bra med. Tva skottar har vi, tva kanadensare (sjukt skona skejtare som vi brukar ga ut med), en amerikan (killen som laser ur bibeln), en sydafrikan och en kille som kom igar som ar svensk/dansk men bor i tyskland. Killen ar helt otrolig. Talar 5 sprak flytande och har varit over hela varlden. Eftersom jag och Alle ar vana vid att bara kunna saga vad som helst pa svenska eftersom ingen anda forstar maste nu tanka efter innan vi oppnar munnen :p inte latt alla ganger.

Sorry for ett galet trakigt inlagg, men det hander inte sa mycket just nu. Ska forsoka lagga upp lite bilder fran Rotorua snart. Far bli en annan dags mission.

Hejj.

Auckland.


Vi bor pa ett hostel som kallas The fat camel. Vi bor i ett budgetdorm utan fonster tillsammans med en kille som ligger i sin sang och har hoglasning ur bibeln. Jag vet inte riktigt..

Naja, gardagskvallen va lyckad, vaknade upp med ett armband runt handleden som jag knappt minns att jag kopte. Men snyggt var det! Sa jag ar nojd. For ovrigt sa funkar livet alldeles utmarkt. Planen ar att dra upp till Bay of Island pa lordag och fira Sveriges nationaldag med pompa och stat. Forhoppningsvis blir det nagra dyk ocksa om jag och Alle bara kan friskna till snart. Kallt jag vet, men orka vanta till Fiji.

Ha det sa bra hemma! Och ha sa roligt pa Sweden rock alla som ska dit. Lite avundsjuk ar jag allt...

Rotorua.


Hej mina vanner.

Senaste dagarna har jag och Alle befunnit oss i Rotorua, en ganska speciell stad med naturliga varma kallor och mud pools. Luktar inte hallon runt dessa dock..motsatsen till hallon faktiskt, ruttna agg skulle vara en bra forklaring. Naja, ett vulkanrikt omrade ar det och det finns en park har som ar full med dessa markliga naturfenomen om man kan kalla det sa. Limegrona sjoar, roda sjoar, tokgula berg och massor med kratrar som ar i alla regnbagens farger. Helt otroligt.
Sa dar har vi varit under en av dessa tre dagar vi varit har.

Idag har vi chillat i parken och atit choklad och sura maskar till lunch. Livet leker.

Mia har fatt jobb i Taupo dar hon ar nu sa det ar bara jag och Alle for tillfallet. Imorn drar vi upp till Auckland. 1,2 miljoner invanare + vi tva. Hur kommer detta ga undrar ni..ja, det undrar vi ocksa. Men det loooser sig allt.

Kramar.