Sista Januari, 2oo8.

Vad hände egentligen igår? Dagens stora mysterium. En sak är iaf jävligt säker; jag löste uppgiften!

Nåja..bakis som jag är har vi ändå haft en väldigt bra dag..den här sista dagen i den första månaden 2oo8. Repeterat lite på förmiddagen och sen haft en grymt rolig övning på eftermiddagen. En omgång på 5 pers blir jagade och får göra små eldöverfall och en omgång på 5 pers jagar med hund ute i skogen. Kan inte bli bättre.

En biljett till London tack..åh jag längtar tills jag får krama den söta människan igen <3


Nytt vapen.

Har inte skrivit på ett tag nu..men kort sagt: Va i Kalmar några dagar innan jag åkte in igen och det va like nice som vanligt. Lotta ska med till London också :) Ska bli underbart kul.

En annan underbar grej är att jag inte behöver ligga inne en månad i sträck. Kommer få åka hem nu på torsdag och va hemma några dagar. Sen göra högvakten och sen vara ledig igen. Med andra ord kommer jag få mer ledigt än vad jag hade fått om jag inte åkt upp till Stockholm :) Hihi.
 
Så..slut om det. Vad händer annars då? Jo :) Har börjat våran utbildning om pansarskott nu, underbart roligt! Inte så svårt dock så kommer va färdiga med det imorn eller på torsdag.
Att få börja från början med ett helt nytt vapen för mig tillbaka till GSU:n som, trots allt, va den roligaste tiden. Kräla på marken och att kasta sig ner i skydd med en AK på magen och ett pansarskott på ryggen har sina stunder. Ska få åka ut till skjutbanan imorn och skjuta också, inte riktiga pansarskott såklart, men med våra övningsvapen som skjuter 9mm patroner. Inte alls samma rekyl och utblås(om någon nu fattar vad jag menar med det) med man får en liten känsla iaf. Jag trivs som fisken i vattnet.

image93


Ny tid.

17/3 kl 12.oo

Jag har fått en ny bok.

al-Qaida och vägen till 11 september av Lawrence Wright. Me like. Denna boken ska avnjutas under dom tråkiga stunderna jag kommer få under den kommande månaden.

Tack bror.

Jag ska.

Jag ska till London, och det snart. Jag ska tatuera in en svala och jag ska, framför allt, hålla mig vaken hela natten mellan tors-fre i Kalmar.


Snyggast ever.

image92

Det får nog bli en tur till London ganska snart.

Behöver åka en sväng igen. Jag veet..va precis i Österrike. Men Paul har ju kommit hem och tänker stanna. Hade varit så underbart kul att få träffa honom igen! Så snart som möjligt..

Plan:
Ligger inne en månad, vilket betyder att jag inte kommer slösa så mkt mer än en krona av lönen som kommer snart, det i sin tur betyder att jag kommer ha två löner sen när jag kommer hem. En lön går till tatueringen, och den andra till en resa till London. Sweet. Nu gäller det bara att hitta en vecka som passar också, och ett par billiga flybiljetter. Men det är sånt som ordnar sig.


- Okey, nu är jag riktigt jävla bitter.

Det blir ingen tattoo den 12feb. pga högvaktshelvetet. Fy faaan vad jag är bitter. Visade sig att högvakten är v. 6-7 istället för 5. Det betyder att jag har ledigt nu i sex dagar sen kommer jag ligga inne 1 månad utan att få komma hem. Detta plus att jag bara fick sova 2 timmar inatt gör mig inte till den lyckligaste människan i världen just nu.

En skitsak för er kanske, men den tatueringen hade jag verkligen sett fram emot..nu måste vi omboka och gud vet när vi kan få en annan tid. Suck.

Okey..en positiv sak är att vår utbildningstid inte påverkas. Alla andra kommer få mucka en månad tidigare men inte vi. Då kommer vi få väktarutbildningen iaf och kanske en liten slutövning beroende på hur mkt pengar dom har kvar.

Hoppas du har haft en bättre dag än mig.


Vad har hänt en dag som denna? Den 16 januari 2oo8.

För det första har jag fått mina halvårsbetyg, inte dom bästa. Med motivationen att jag kan vara okoncentrerad och inte tillräckligt fysiskt stark fick jag en 5-5. Kass, i know. Med det här i grunden kan det helt enkelt bara bli bättre. Ska sätta igång med träningen nu igen på allvar och ska vara tipp topp varje gång det gäller.
En annan tråkig sak som jag har att berätta är att jag ska gå högvakten v.5 på Drottningholm under 7 dygn. Inte det roligaste som hänt i mitt liv..men är tydligen en sak jag måste genomlida.

Well..något roligt då? Tja..dom väckte Calle i morse genom att hälla ett glas vatten över honom, ganska roligt. Jag är äntligen helt utmattad och skulle kunna lägga mig ner och somna när som helst, vilket inte skett under den senaste veckan. Ska ha bataljonsuppställning imorn och få veta om även vår värnplikt ska dras ner med en månad..inte så roligt dock. Missar både slutövningen och massa utbildning om så är fallet.

Jag ska sova nu..ska sitta KC 11-o5 och upp o9 för uppställningen så..vilodags.

Hem i övermorn!


Dagens.

Dagens humör: Uttråkad, irriterad, känslig.
Dagens mående: Konstigt, mkt upp och ner.
Dagens borde: Träna, ta tag i mitt liv lite mer.
Dagens frisyr: Oduschat och småskabbigt.
Dagens klädsel: Grönkläderna, som vanligt.
Dagens planer: Övning om 1omin, middag, träna, sitta KC.
Dagens materiella vill ha: Cigaretter, chips och annat onyttigt.
Dagens längtan: Till Lotta, till Alle och Mia. Tills den dagen jag vet vad som verkligen händer i mitt liv. 
Dagens fundering: Kan man döda någon och komma undan? 
Dagens beroende: Slå någon.
Dagens tråkigaste: Alla är irriterade. 
Dagens tidning: Larsson. 
Dagens låt: Lars Winnerbäck - Dom tomma stegen.

FIFA, tandvärk och en stark längtan efter avokado.

Sitter här, har hög bereskap med sjukvårdsväskan fast runt benet. Lyssnar på hur dom spelar FIFA och förbannar min tandvärk som inte alls börjar bli bättre. Det är lördag. Gaaahd. Lördag betyder att det ännu är 6 dagar kvar tills vi går av och jag kan dra mig hemåt. Cyklen står isärplockad i 21:ans källare och väntar på att jag ska komma o måla den. Sitter och funderar på att vi borde få upp några Larsson tidningar hit..finns gott om Slitz, Café och Moore(någon som är förvånad) men dåligt med annat. Även att jag inte får glömma att kolla upp om jag kan få pengar tillbaka från min Österrike resa. Hade suttit fint.
Dessutom funderar jag på vart tatueringen ska sitta..svårt det där. Jag har för smala underarmar för att det skulle bli snyggt där. Vill dock ha det på ett ställe där det syns lite mer..svårt..

Va länge sen jag åt avokado..på tal om ingenting. Va nice när vi kunde plocka dom färska från trädet ute på gården..du vet, när vi jobbade med minihästar och jag precis hade börjat dejta Jake. Det var en trevlig vecka..även om ungjäveln skulle visa sina trolletrick hela tiden, och äta nudlar med bara händerna.

Jag luktar gott också, så kom o sniffa mitt hår!

Glömde..

Nilsson fyller 2o idag, grattis eller nått.

2o..pff, jag fyller 21 i år. Visst, om 1o månader och 6 dagar..men ändå.
Jag har tandvärk och är så jävla sur. Så jävla hungrig och irriterad. Kom inte mellan mig och ciggen idag, för då ligger du illa till. Har svårt att tänka mig att du nu skulle komma in på området men om du nu orkar pallra dig ner hit och smyga förbi vakten bara för att brotta ner mig, ta cigaretten från min hand och slänga den i vattenpölen har du iaf fått en varning.

Dessutom stör jag mig som fan på kniven jag har i bältet som är ivägen varje gång jag sätter mig ner eller ska försöka ligga ner och vila.

Jag svär, biter på naglarna och säger bajs alldeles för ofta för att nånsin bli prinsessa. Plus att jag inte ens kan svenska.

Ja ibland kan man bli helt galen, utan att vara sinnessjuk.

Är vi inte det allihop? Mer eller mindre. Sinnessjuka alltså.
Nåja..till ämnet. Vissa människor..seriöst? Ibland undrar man hur dom tänker, om dom ens tänker. Va han stolt när han sa den mest korkade komentaren och log? Ville hon verkligen fortsätta leva när hon väckte mig så? Det verkade inte så.
Palla bo med 10 pers varav 2 stycken verkligen vill kolla på tv och inte spela FIFA och alla andra jävla spel dom släpat med sig. Hata Playstation.
Palla bo med honom. As.
Palla lyda order från nån nerknarkad, antifeministisk löjtnant som önskar att han vore kapten. Skip the bullshit, han är den sista människan på jorden jag skulle lyssna på om jag nu inte va innanför dom här jävla grindarna. Likaså med honom.



Jag älskar det här livet, men dom människorna hade jag klarat mig utan.


Fixa cyklar...seriöst?

image90


Här är jag, för kanske 5 år sen pumpade jag ett cykeldäck första gången i mitt liv. Sen dess har jag inte använt en cykel. Ja, jag är kanske lite för lat för att cykla till och från stan när man har körkort eller kompisar som har. Men nu helt plötsligt ska det vara en självklarhet att man kan plocka isär en cykel helt, putsa och slipa o måla och allt man nu gör. Baah. Skit samma.

Jag sprang, sprang som vinden.

Och jag klarade det! Är så galet nöjd med mig själv så ni anar inte. Har inte tränat kondition på ca 2 månader. Druckit och rökt som en skorssten i Österrike och ändå så klarade jag det :) Godkänt för tjejer är under en timme, jag sprang på 59.27, nästa mål är under 55. Lätt.
Men Iverot sprang snabbare.


- Sen du var här..


Dagens.

Dagens humör: Rastlös och gossugen.
Dagens mående: Värker i hela underkäken, ont i halsen men annars finemang.
Dagens borde: Träna, vilket jag redan gjort :)
Dagens frisyr: Helt naturligt utan tillsatser. 
Dagens klädsel: Grönkläderna.
Dagens planer: Ta en röka, gå upp till kasern och titta när pojkarna spelar FIFA. Äta pizza, mysa me P och sova.
Dagens materiella vill ha: Mer cigarretter.
Dagens längtan: Det mesta, Lotta och Paul står nog högst upp just för tillfället. 
Dagens fundering: Vart ska vi tatuera oss? 
Dagens beroende: Kramar
Dagens tråkigaste: Fått reda på att vi ska springa milen imorn. 
Dagens tidning: Larsson, som alltid. 
Dagens låt: Lars Winnerbäck - Ingen soldat.

Precis mitt emot..

..eller lite snett till vänster sitter den super charmiga stockholmaren och bara sliter av sina kläder. Ne okey..jackan då. Men det hade kunnat vara..påtal om andra söta killar såg jag den übersöte jägaren idag för första gången på, vad som känns, en evighet. Vill bara springa fram och krama honom, stoppa honom under tröjan och smuggla hem honom. Ha honom under sängen för att ta fram när man känner sig lite ensam.

Ikväll blir det pizza, imorn bli det milen. Milen, fattar ni? Det längsta jag sprungit någonsin är 9 km och då höll jag på att dö, verkligen. Jag flåsade efter luft likt en gnu som precis sprungit ifrån ett lejon. Och då var jag ändå ganska fit. Nu vet jag inte riktigt vad jag är, mer än tyngre än jag var då.

Nu vet jag vart jag har honom, just för tillfället iaf. Det blir nog inte mer än såhär. Jag vet inte om jag är nöjd eller inte..nöjd för att det är som det är, missnöjd över att det hade kunnat vara mer. Varför drar jag bara till mig oseriösa människor? Jag kanske borde skaffa mig lite verklighetsuppfattning. Det går ju inte, egentligen. Jag vet ju det men baaah.
Sug k*k.

Gräva, slita och dra i 4o minuter.

Bedövningen har inte släppt än..torkar saliv som rinner nerför min hängande läpp. Charmknutte.

Har ett hål i min mun nu, ett mer än dom som ska finnas (hur många det nu är). Längst bak i vänstra nedersta hörnet. Nice huh? 4o minuter..det gjorde inte ont..men vem vill ha två personer som använder tänger och mejslar i munnen på en, två personer som tar i för kung och fosterland för att tanden ska lossna..och visst. Själva kronan lossnade ganska fort, gick av rättare sagt. Panik.
Ännu mer dragande, ännu mer svett. Efter ännu en bedövning och lite mer tid kom den jävla roten..jag förbannade den, tittade på den och uttalade de hemskaste förbannelser.
Undra om även tandrötter får utstå skärselden?


Ut din jävel!

Nu ska den ut, och jag är skiträdd!
Dra och slita, hoppas bedövningen räcker..kommer förmodligen svimma när dom är där och gräver. Gud..jag hatar tandläkare.

Tillbaka till min verklighet ikväll. Verkligheten med AK och grönkläder som inte alls är en verklighet utan en enda stor övning..en prövning. Inför framtiden som en tänkande och fungerande människa.

Österrike gick så fort, London nästa! Men det som är närmast är ändå min och Lottas tattoo. Vad jag längtar!
- Nu måste vi vara bästisar för alltid. Och jag tvivlar väl inte direkt på att vi inte kommer va det. Våra barn kommer leka ihop.

Paul..lovely Paul. Kom hit och gör mig sällskap! Tänker på dig när det blåser som mest.

Dags för 2 alvedon i förebyggande syfte. Dusch därefter och sen bär det av till herr tandläkaren. Önska mig lycka till!

Österrike <3

Det har hänt så mycket på så kort tid..

                    
Anlände till St Anton, och firade nyår med mina älsklingar.

        
Vi festade, under nyår och dom andra fem av sex dagarna. Jag va askalas och jag va lycklig.
Afterski, en samling äckliga människor som dansar runt i pjäxor och dricker öl för 2euro kl 5 på dagen.
Jag minns, trots alla jägershots, alla underbara människor som kom i min väg under dom kvällarna.

            
Vi åkte skidor också, och tro't eller ej, men jag åkte inte på en enda stackare i backen. Jag njöt av solen och utsikten, sällskapet och känslan av nypistat under skidorna.



- Det blev en bra vecka.