Inga fler grönkläder.


Nu är jag hemma, dagen efter 2oo8-o5-3o, dagen efter MUCK, med en medalj i väskan och ett diplom. Soldaten Caroline Johansson. Märkligt va?

Men det här kommer bli bra, riktigt bra.

Del av rikets försvar.


Nivå igår va super! Alla dansade och drack, pratade och skrattade. Jag trivdes.
Dagen har gått åt till att lämna in alla prylar och ta emot medaljen. Vilket jag inte ens hann göra innan jag föll rakt fram, platt fall. Vaknade upp då fyra pers bar mig till skuggan, illamående, ont i ansikte och nacke och med massa gräs i munnen. Förvånad över att jag svimmade? Suck. Men det gick bra iaf, är otroligt tacksam över att ceremoniplatsen inte är asfalterad. Fick åka upp till sjukan och sen ta emot medaljen på Överste'ns kontor :)
Fått betygen idag också och med tanke på hur dåligt det var jag fick av gruppen blev jag både superglad och förvånad när jag fick 6-6 JA. Är så tacksam, men tycker helt klart att jag gjort mig förtjänt av det.

That's it. Imorn ska vi ställa upp i civilkläder, ha MUCK fika för att sedan få det sista höger, vänster om någonsin. Marschera ut genom grindarna sista gången någonsin.

MUCK vecka.


Måste börja med att säga att jag nu ska börja arbeta som väktare :) Fick jobbet på Securitas! Tack tack.

Jättakortfattat om dagarna som varit 

Veckan började ovanligt bra med en utgång på Kings Dive tillsammans med vår gamla IC. Underbart rolig kväll!
Igår hade vi vapenvård, hörselkontroll och packing av det vi lämnade in idag. Inte så hemskt stressigt ;) Avslutade dagen lugnt på Chaplin.
Idag har vi lämnat in AK5'an, stridsvästen och allt det som hör till. Helt galen känsla..aldrig mer skjuta automat, aldrig mer ha övningar där vi springer runt i skogen och skjuter lösplugg.
Kvällen kommer spenderas i Karlskrona på Nivå tillsammans med kapten och Granis. Känner mig inte så hemskt taggad men kommer nog igång framåt kvällen :)
Imorn ska vi lämna in allt, allt! M90, kängor, kläder..allt som finns i skåpet förutom m87'an som vi ska ha imorn på medaljutdelningen. Jisses..befinner mig fortfarande i ett lite småchockat tillstånd.

Dags att gå upp och vila..snart är det dags att se vilken grupp som egentligen är bäst!

Jag muckar snart, fattar ni?!

Kan inte göra mer nu.


Precis gjort provet och det kändes hur bra som helst. Äntligen kan jag njuta av att det är hemfärd idag!

Kan huvudet sprängas av för mycket information?


Har haft scenarioträning hela dagen idag och det har varit det absolut bästa sättet för mig att lära. Hela den här veckan men framför allt den här dagen har gett mig ett helt annat perspektiv på en väktares jobb och framför allt mer respekt för dom. Det är vekrligen inget lätt jobb med tanke på hur lite rättigheter dom har och i vilka situtationer dom kan hamna i. Plus att dom hela tiden måste tänka på att allt dom gör måste se bra ut från civilas ögon som kan se.

Jag har nog knappt pluggat såhär mycket till ett prov i skolan som jag gjort idag. Måste, måste klara det här provet. För vet ni varför? Har fått jobb på Securitas om jag fixar det imorn och du måste tro på mig för jag har så mycket information i huvudet att vissa delar börjar försvinna. Men det har ordnar sig, jag vet det. Det måste göra det för nu har jag gjort allt jag någonsin kunnat.

Allt är helt okey annars, jag muckar snart och slipper alla snart. Så underbart..du anar inte.

Önska mig lycka och att jag klarar av att hålla kvar all skit i huvudet tills imorn lunchtid! Godnatt.


Väktarutbildning.


Började med en hel dag bestående av moral och etik frågor. Hyffsat intressant att diskutera och lära sig hur man borde reagera och uppföra sig i vissa situatiner. Denna dagen har varit destu tyngre. Juridik...jag säger då det. Det finns inget flummigare. Mycket att ta in men även mycket repetition från skyddsvaktsubildningen.
Kvällen kommer dock förhoppningsvis bli rolig med några öl på Kings Dive. Vi får se hur det slutar, finns en viss risk för mig att gå ut med dig..men jag orkar faktiskt inte bry mig. Inte idag.

Det är helt okey att vara här, men enbart för att det finns andra människor än de i min grupp. Inte känt såhär innan under min värnplikt men nu längtar jag något så grymt att återgå till mitt liv och bara umgås med dom jag vill.

Vi får höras senare i veckan, orkar inte springa här i datasalen hela tiden :p Ha en bra tisdagkväll.

Det skulle ju va dans dans dans.


Gårdagen blev helt underbart rolig. Vi samlades här, grillade, delade på en flaska rött, kom in på otroligt djupa moralfrågor och jag tror jag drev lite för mycket med stackars Alle <3. Efter att hon stuckit för att åka och jobba bestämde vi oss för att dricka lite till, göra oss iordning och, hör och häpna nu, cyklade till Phransson. Hela vägen. Wow.
Utgång på Harrys med massa dans och presenterande av folk. Nu har ni iaf ett ansikte på dom jag pratar om :)

Dagen blir lugn med färgning av hår och kanske en promenad senare. Åker tillbaka till F17 ikväll för näst sista gången.


Im nothing like you.


En liten shoppinghelg, mina tomma plånbok till trots. En svart kjol med hög midja och underbara detaljer samt två skjortor att ha till. Undra vilken jag ska ha till MUCKfesten..



Ikväll blir det att sätta på grillen igen tillsammans med Alle och Mia <3, en flaska rött och vattenpipan. Är lite sådär lagom festsugen.

Buttre miner från ett toppenlag.



 


Ni fyra.


Utan er hade jag inte varit den jag är idag.


and I know that I should forget but I cant..


Denna onsdagen har varit mycket bättre, även om jag är jävligt ostabil har jag ändå kommit fram till en del bra grejer under dagen. Du och jag har till och med pratat lite om såna problem som vi har hemma, bytt känslor om allt möjligt och även om jag vet att inget kommer försvinna så länge jag är här med dig så känns det ändå bra. Situationen har förändrats, på båda håll..även om jag fortfarande håller fast vid det jag sa dagen efter vi hade varit i Malmö. Allt kommer bli bättre när vi muckat, har sagt innan att jag inte bara vill bli ett av dina minnen..men nu längtar jag tills du blir ett av mina. Ett nytt, lite sorgligt men bestämt beslut.

En helg hemma, väktarutbildning sen MUCKvecka. Tokigt.

Vad har allt och alla emot mig idag?


Efter att ha blivit totaldissad i "vardagsrummet" trodde jag att jag skulle slå ner någon, istället gick jag och tränade vilket inte alls gick så bra idag. Helt omotiverad och jag vet att jag borde ut och springa för det var typ 5 veckor sen sist, men har noll motivation till det heller. Vill hellre träna upp mig så min kropp blir strandduglig.

Min cykel är totalcp, nästan lika korkad som du. Bakljuset vägrar fungera så jag skiter i det, orkar inte. Bryr mig inte. Inte idag iaf.

Fan va du föstörde mitt humör, fick mig att känna mig helkorkad och som att min röst inte är värd nånting. Jag försökte verkligen, och jag tycker helt klart att vi ska ha precis samma rättigheter som ni att känna oss fina i m87'an..men du är ju helt jävla dum i huvudet.

Dag för dag, jag försöker verkligen.


Någon dag kanske jag kör över dig här utanför.


Gårdagen var inte den bästa, ångest och mina tankar var helt förvirrade. Ibland vet jag verkligen inte vad som händer och ibland önskar jag så mycket att jag kunde få bestämma själv för en gångs skull. Att jag höll på att skrika har väl lite med det där att göra, men framför allt pga att ingen verkar lyssna. Det här stället kan göra en tokig, bokstavligt talat, psykiskt labil. Och ibland hatar jag dig så mycket, jag vill hata dig iaf.

Idag händer det inte så hemskt mycket, trots det känner jag mig stressad. Ska fixa min cykel och träna, busy day.

Tur att det är så fint väder iaf..


Årets första dopp.


Hade tänkt träna igår med Björnbäck men efter lite uppvärmning tillsammans med en basketboll kom Skats och Jönsson och övertygade oss att hänga med och bada istället. Ojoj så skönt det var! Men efter alltför många myggbett och myror stack vi tillbaka och jag drog och tränade iaf vilket jag känner idag. Träningsverk i benen är det värsta.

Idag är det chill chill. Vilodag plus att unisarna kommer hit och ska sköta det mesta för oss :)
Jag längtar hem..men samma sekund som jag kommer hem kommer jag börja sakna det här sjuka livet. Trots att det varit något av det mest påfrestande och (ibland) mest meningslösa kommer aldrig vissa minnen och citat försvinna.
Jag älskar er, på ett sjukt och förvrängt sätt.

Grillning under kvällen.


Korv grillning ikväll med potatissallad och cola..mmm :) Även om jag 1ooo gånger hellre varit hemma och också "öppnat första ölen"  så är jag ändå rätt nöjd. Träningen förut gick så bra det bara kunde gå och vädret kan bara höja humöret.
Sitter och lyssnar på Calle och David som sitter och spelar gitarr och sjunger och trivs med livet.
Fast neee..inte kan man sitte inne längre, vi hörs bejb.

Sola på hinderbanan.


Mmm..precis som det låter.

En liten nål och lite bläck.


image138


Känner mig som en avslagen öl.


Min lilla adrenalinkick jag fick innan är totalt bortflugen..känner mig helt väck. Huvudet värker och väger 1okg mer än vad det borde väga. Sec. ringde idag och ville att jag skulle ta kort till mitt legg, borde väl betyda nått eller? [hoppas]

Saknar någon..och det är inte dig.

Då var det gjort :D


Min älskade svala är gjord nu! Blev på underarmen och helt underbart fin.
Lägger upp kort imorn när jag tagit av plasten..ååh :D Är helt lyrisk!

Åseda 4/5.

Jag glömde ju skriva hur det gick för min darling Eddy i söndags. Det var inte alls lika roligt denna gången, kände sig jätteobekväm stackarn. Han fick HP (hederspris) men blev slagen av sin halvbrorsa så vi fick nöja oss med det. Faller alltid på sina sotiga färger och ljusa ögon..tyvärr.

image136
Snygga Chivas (BIR, BIG3:a), Banshee, Betty och Eddy.
Alla är från kennel
Jaquilines.


Jag förstod inte då men nu vet jag vem det kommer bli.

  

Tiden går alldeles för fort.

Dagen har väl förflutit på ett ganska obekymrat sätt. Mitt största problem idag har varit vilken mp3 spelare jag ska köpa eftersom min gamla gått sönder.
Eftersom dagen inte varit så innehållsrik är inte heller detta inlägget det. Hjärnan är fortfarande lite utarbetad sen testerna igår.
Kvällen blir lugn iaf, förmodligen med en promenad i trevligt sällskap och kanske en film.


image135


TV.

Har bränt mig idag eftersom jag somnade i solen, as usual. Men det är helt underbart, luktar sol. Älskar den känslan. Något jag inte älskar är flugorna som sitter på skärmen.

Det är inte bara jag som njuter av solen.

image132



image133


I said; "I'd rather be with your friends mate 'cause they are much fitter."

Som en blanding mellan högskoleprovet och mönstringen. Och med tanke på att jag var ungefär medel/lite över på båda borde det ha gått ganska bra, jag är nöjd och hoppas på det bästa. 1-2 veckor väntandes nu.
Jag är fortfarande helt nykär i Nash..hon är helt fantastisk. Dessutom är jag snart brun och fin och ännu fräshare än vad jag är. Eller..?
Nåja, du gör som du vill. Vilket betyder att jag gör som jag vill också. Ayia i sommar <3 Svik mig inte nu.


Livet kommer ta slut, för alla, någon gång..

Jag blev så rädd inatt, så otroligt rädd.
Det oundvikliga kom lite för nära och insåg helt plötsligt att det kan hända när som helst, jag är nog lite paranoid men jag kan verkligen inte lyssna när dom säger att det inte är någon fara.
Jag är så lycklig för att L är frisk, eller kommer bli iaf..verkar det som. Älskar dig så.

Saknar dig..och jag hatar det.

Kate Nash <3

Efter en lyckad arbetsintervju.

Man får aldrig nog av de man älskar. Bara för det ska vi till Harrys ikväll för att stötta. Och det kanske blir något glas vin ikväll också, bara för att det ska bli tredje kvällen i rad.
Jag tänker massor även om jag inte gör så mycket åt det. Och ju närmare den dagen jag kommer destu räddare blir jag, inte för att jag inte har några planer eller för att bli själv. Utan för att du kommer glömma mig. Och jag vill inte vara en i mängden, inte för dig.
Men det vet väl alla..iaf alla jag älskar.

Bara för att det är så himla fint..


Supersnygg, redo för en ny utställning.

image131