Svarta matta mappar ger adrenalin.


Fick kuvert från Försvarsmakten idag, inget överdrivet spännande även om det var ett tag sen man hörde av dom.
Fick dock en liten adrenalinrush när jag ser att innehållet är en helt mattsvart mapp. Ser otroligt olycksbådande ut och jag öppnar mappen med förväntansfulla, samt lite skakiga, händer.

Suck. Tji fick jag. Mappen handlade bara om utlandstjänst. Det hade jag bara tänkt söka till sen när jag tagit tag i mitt liv och är färdigutbildad sjuksköterska. Och det vet väl alla att det inte kommer hända än på ett tag.

- Nej..jag är ingen stridspitt, eller fälthora (ooh no, nu blir Värnpliktsrådet vansinniga). Jag tycker bara om att överdriva ibland, vara lite wild n' crazy.


Andra dagar som inte var så wild n' crazy. Mer åt det lugna, ta-dagen-som-den-kommer, hållet var denna dagen. Var påväg till bilen igen efter att ha ätit lunch på stranden, spelat lite volleyboll, flippat med Erics kameror och även försökt lära samma pojk lite svenska.

Kusten, CA, USA.


November.


4-11 Ålesund, Norge.
12-16 Umeå, Sverige
19-22 Berlin, Tyskland
22-? St anton, Österrike

5 nätter i min egen säng under hela november.


En gång i tiden vad jag och Mia bundisar med superhjältar.

NZ.

Actionfilmsrånarna.


Dom lägger bombattrapper i polishelikoptrar. Fixar sig en egen helikopter, lär sig manövrera den som en annan stuntman. Planerar, klurar och förbereder. Ingenting är omöjligt, ingenting är för svårt.
Impossible 5.

ring ring

- ja..? (..) älskling, kan inte prata just nu. (..) ne, jag tar ut lite pengar bara.

Vilka samtal förväntar man sig egentligen under tiden man utför det största rånet i Sveriges historia?

Försvarar försvaret.

"Välkommen till lumpen.
Tillvaron där sexuella trakasserier,
grova ord och fula uttryck är en del av vardagen.
Det visar en ny undersökning från Värnpliktsrådet." /
Aftonbladet

Åh andra sidan är Värnpliktsrådet inte de normalaste människorna i samhället heller. Och jag undrar vilka kompani de varit på? Eller om de bara varit på ett och samma riktigt urusla ställe.
Jag blir arg på riktigt. Arg för att lumpen alltid är så satans smutskastat. Och när jag är ute och reser, är det en av mina favoritsysselsättningar; att försvara lumpen och försvarsmakten i Sverige.


Kommer aldrig ångra att jag gav ett år av mitt liv till Sveriges försvar,
det var bannemej ett av de bästa åren någonsin.


F17.


Poooorn.


Gratis porr? Det är väl inget man brukar säga nej till..eller?

Precis.

Därför stod jag och Marianne klistrade mot rutan när en bil parkerade utanför vårat objekt igår och hade vissa vuxna aktiviteter i baksätet.
45 minuter tog dom på sig. Uthållig jävel muttrade Marianne..


Vi kände grov skadeglädje, stod och skrattade lite. Sedan hjälpte vi dom.

Sydön, NZ.

På väg in i väggen!


Har börjat inse hur kort tid det är kvar innan jag måste åka igen. Och under denna korta tiden ska jag hinna med lite mer än vad en vanlig dödlig hinner med i vanliga fall. Ångest? Gud ja..vad fan tror ni. Men har börjat kolla bussar, tåg och flyg nu och inser att det inte kommer kosta så mycket som jag trodde. Har bett om hjälp också, vilket man faktiskt får göra ibland.

Sen ska jag försöka jobba varje helg så att jag inte kan spendera ett enda öre i onödan. Plus att jag ska dra ner på rökandet (vilket inte är så mycket iaf). Mamma får helt enkelt stå ut med mina utbrott, här har man minsann inte råd att lägga 40:- på njutning inte!

Jag har en plan över sex hela veckor! Känns lite galet att tänka tanken men denna gången tror jag faktiskt planen kommer hålla. Eller den måste hålla rättare sagt om jag nu vill träffa mina älskade vänner.
Varför måste ni bo så långt bort?! Idioti är vad det är.

En betydligt mindre stressad period i mitt liv var när jag bara behövde tänka på mig, mina vänner och min kamera.

Milford Sound, NZ

Meningen med livet.


Enda gången jag känner mig behövd i mitt nuvarande liv är när Securitas ringer och ber mig jobba.
Varför måste det vara såhär? Varför kan man inte känna sig duktig och meningsfull även om man inte gör något på dagarna/nätterna. Livet hade varit lite enklare då.

Nåväl, kommer få känna mig betydelsefull hela helgen då eftermiddagarna kommer spenderas i Vaggeryd.
Jag säger som jag svarade på J:s spydiga kommentar; jag jobbar hellre nu och dricker öl i St Anton efter en heldag i backen om 2 månader. Burn u motherfucker!


Eamonn kissade ner sig, eller så hade vi vattenkrig..minns inte riktigt.

Bussen vid Grand Canyon, AZ, USA.

Skadad x 2.


Vänner, eller Friends, måste vara den absolut bästa serien som någonsin gjorts. Själv är jag en sann Vänner-nörd, kan i princip alla avsnitt i alla säsonger utantill och för något år sedan började jag använda citat i vardagen. Detta är dock inget jag skryter om..men man måste kunna erkänna sina brister och beroenden.

Jobbet igår natt gick toppen by the way, fattar inte att man fortfarande kommer ihåg de flesta koder och nyckelnummer efter 9 månader. Skadad är vad jag är.

Jimi Hendrix kommer aldrig dö. 

Walk of Fame, Hollywood, CA, USA.

+ och - med gårdagen.


Om ni ser någon på stan, som har samma snygga kläder som jag, samma sexiga gångstil och charmerande utstrålning. Fast med mörkt hår. Då är det jag i alla fall. Färgningen igår blev över förväntan.

Matchen igår måste varit något av det sämsta någonsin, men Moneybrother va något av det bästa. Tack Anders <3



Livet.


Har funderat lite kring det här med livet. Mitt liv. Har ju en liten plan i huvudet, men av erfarenhet så blir mina planer aldrig som jag brukar planera. Verkligen aldrig någonsin.
Därför är jag lite rädd för att mitt liv kommer gå åt helvete. Menar inte att falla direkt ner i ett hål, men att sakta men säkert gå/springa nerför backen liksom.
Att jag inte kommer in på skolan jag vill, blir påkörd och förlamad, gå i personlig konkurs m.m. Sånt som förhindrar allt det jag vill göra. Eller att jag helt enkelt bränner mina broar totalt och får leva ett ensamt och övergivet liv tillsammans med 7 katter och 19 undulater. Som inte ens tycker om mig, eftersom jag är en hundmänniska.

Så jag korsar fingrarna helt enkelt, och kollar en extra gång innan jag går över gatan.

Bilden visar inte en trafikolycka eller något annat häftigt, och inte är det en porrbild heller. Den visar bara resultatet av att få den dumma idén att ta ut skateboarden när man druckit en öl för mycket.

Hermosa Beach, CA, USA.

Arbetsförmedlingen - död.


Gå aldrig dit.
Jag bara varnar er.

Stod en timme (en timme!) idag och väntade på att det skulle bli min tur. Duktiga jag hade tagit en kölapp eftersom jag har lärt mig att Sverige har ett kösystem som brukar fungera alldeles utmärkt.
Sen fanns det andra människor, de människorna som är lite mer viktiga och har lite mindre tid än oss dödliga, som går emellan numrerna.

Detta resulterade i att jag redan var förbannad när jag fick reda på att det var 6 månaders väntetid till AlfaKassan som ger ut pengar, bara sådär. 6 månader! Om 6 månader är jag snart påväg hem igen efter ett halvår utomlands. Dude. Nej tack sa jag. Och gick.

I det här landet får man tydligen klara sig själv, och jag är oändligt tacksam för att jag inte har ett huslån, billån, bilskatt och tre skrikande, hungriga ungar att ta hand om.


Denna kvällen var en galet rolig utekväll tillsammans med min lover Stoo, hans kompisar och såklart Alle. Glasögonen som jag har på mig lovade jag en främmande kille att ge tillbaka dagen efter, dom försvann såklart, och jag gav honom $1 som ursäkt. Det var allt jag hade just då. Eftersom vi hade köpt jägerbombs hela kvällen.

Auckland, NZ.


Saknar Nya Zeeland som fan, det absolut vackraste landet jag någonsin varit i.
Och jag ska tillbaka, för en längre tid. Bara så ni vet. Hej.

En vanlig vardag.


En vanlig arbetslös vardag för mig ser ut som följer.
Stiger upp runt 11-12 någon gång, äter frukost/lunch med min kära mor. Hon åker till jobbet och jag sätter mig här, inser varje dag att jag älskar Spotify lite mer än gårdagen. Kollar allt som går att kolla; facebook, vänners bloggar, aftonbladet.se m.m.
Efter dessa spännande 6o minuter brukar jag dra ner på stan alternativt umgås med Lotta. Det finns alltid något ärende som behövs göras.

Sedan blir det dötid. Sätter mig här igen eller glor rätt in i en vägg. Väntar på att få åka till Lotta igen, hänga där under resten av kvällen innan jag åker halvvägs hem igen runt 23tiden. Till bredasten där jag står och pratar med arbetarna på macken, som jag lärt känna under min tid som väktare. Kanske någon kollega kommer förbi, kanske drar jag till Östboskolan där en annan före detta kollega jobbar. Runt 1 tiden åker jag hem för att sova.

Fy fan va tråkigt inlägg.. 

En dag i livet då jag inte var arbetslös var i Taupo då jag jobbade på Heritage of India

NZ

Götet.


När jag blir stor ska min hall också se ut såhär.


Några steg in så möts man av pianospel från Philip.


Och när jag blir stor ska mitt rum också se ut såhär.


3/5 av familjen Johansson ute på shoppingspree.


Underbart med människor som vill sprida lite mer kärlek.


Mätta ja, glada? Vette tusan. Bröderna Johansson.


Planen.


Vinna pengar, eller hitta..whatever.
Köpa bräda, binningar och boots.
Boka flyg till Österrike.
Hitta jobb.
Stanna.


Dom två översta kanske inte händer, men de tre sista händer deffinitivt. Ses i backen, parken eller wherever!

Vi säger såhär.


"Bio" ikväll, med min kära flickvän Alexandra. Om någon upprepar något för många gånger börjar man ju tro på det, och vi fick höra alldeles för många gånger på resan att människor trodde vi var ett par. Så då får det väl vara så då.
Ne, vi ska inte alls på bio..men det är alldeles för pinsamt att avslöja vad vi ska göra egentligen. Och dessutom vill vi inte bli kallade tjocka och onyttiga heller. Så då låter jag bli att avslöja. Och nej, vi är inte lesbiska heller.

Imorgon ska jag till staden som borde vara Sveriges huvudstad, men inte blev. Familjemys till tusen blir det, en alldeles för underskattad sysselsättning.


Hålla hand.

London.

Löjlig.


Jag måste vara en av de löjligaste ever. Satt och tittade på Idol igår (bara det är löjligt) och blev helt tokkär i både Erik och Rabih. När jag nu läser på tv4.se att de båda gått vidare sprider sig ett sorts varmt lugn i hela min kropp. Jag blir lycklig, börjar nästa lipa. Suck. Slå mig.



Denna bilden betyder väldigt lite för dig, men detta var en av de ölen jag drack tillsammans med Stoo. Sjukt underbar vecka för mig med massa massa kärlek.

New Plymouth, NZ.