Enjoy.


Bilder fran Akaroa, jattemysig liten stad dar vi bodde uppe i bergen. Gjorde nagra walks, det sog i benen men utsikten var helt fantastisk! Kan ju saga att man iaf inte ar hemma nar det kommer in en pafagel mamma med sina 3 ungar i koket nar man lagar mat ;)



   

   

  (klicka pa bilderna sa blir dom storre)



Sen var det dags for oss att joina Kiwi Experience, bussbolaget vi aker med. Valdigt speciella manniskor, haha, sa roligt har vi! 




   


Igar kvall var det dags for Nerds and G(r)eek party. Sjukt rolig isbrytare bland folket!

   




Idag har vi kommit till Franz Josef, och regnet bara oser ner! Helt galet. Far helt enkelt hoppas att det slutar till imorn da vi ska upp och klattra pa glaciaren! En heldag pa 8 timmar sa kommer va ratt go i benen, men vad gor det? Livet ar underbart!

Back to Church.


Tillbaka till Christchurch nu for natten och imorn drar vi vidare till Westport. Akaroa va nice, mycket vandring och manga kort. Trott i fotterna och i huvudet sa ikvall blir det hang pa puben med nagra andra svenskar vi hittat.  Har verkligen inget sarskilt att saga och jag orkar inte springa och hamta kameran sa ni far helt enkelt hallas med det har. Jag lever ju iaf ;)

Akaroa.


Forsta dagen, men det kommer mer.






Bara for att...


Tre jobb jag har haft: vaktare, industriarbetare, cafebitrade. 
Tre platser jag har bott på: Varnamo, Ronneby, Oz. 
Tre saker jag gillar att se på TV: Vanner, Greys anatomy, True blood.
Tre favoriträtter: lax&spenat, pappas grill, thai.
Tre platser där jag helst skulle vilja vara just nu: tyvarr, jag vill inte vara nagon annanstans,

Bara en vanlig dag.


Tog bussen till ett berg har i narheten och har varit ute och gatt/klattrat nastan hela dagen, lite kalla vindar..tur att man har sin flees :)
Trott som fa efter alldeles for lite somn inatt (igen) sa kommer bli en lugn kvall med bocker, kaffe och film.







Utflykt i helgen.


Efter att ha flyttat till ett mycket mysigare (och billigare) hostel har vi bokat var forsta lilla utflykt. Akaroa blir det, en stad inte alltfor langt bort dar det tydligen ska vara valdigt fint. Dar blir det lite animal-spoting sa som delfiner och palssalar, och forhoppningsvis kommer vi tillbaka till Christchurch med nagra fina naturbilder.

Gardagkvallen va underbar med livemusik pa hostelets bar och manga fina manniskor. Alskar att bo i en backpackervaska igen.

Vanner^3.




Nu ar det dags for lite planering over en ol. Det underbara aventyret har tagit sin borjan!

Christchurch.


Flyget gick bra, jag fick mitt bagage och har boende for natten. Imorn traffar jag Alle och Mia igen.

Hosten ar har, och jag gar runt med handerna i byxfickorna och vaskan pa axlen. Jag kanner ingen, hittar ingenstans och har inte matt sahar bra pa flera manader.

16,4kg




Den har sett Australien. Nu ska den få följa med till Nya Zeeland - Fiji - Californien.
Imorn lämnar jag Värnamo, sen åker jag på lördag.
Skriver igen när jag har hittat ett internetcafé. Bye bye baby <3

Damien.




Sleep, don't weep, my sweet love
My face is all wet 'cause my day was rough
So do what you must do to find yourself
Wear another shoe, paint my shelf
Those times that I was broke, and you stood strong
I hope I find a place where I feel I belong

Paus.


Nu får det va nog. Jag behöver choklad och pez!

----

Update
Sådär..nu ska jag njuta.



Packar.


Jag packar..typ. Eller jag läggar fram alla saker jag ska ha med mig på ett bord. Skrev en väldigt utförlig packlista igår och försöker nu hålla mig till den. Det går ganska bra, faktiskt. Men det är jobbigt, för jag har ingen aning om hur allt ska gå ner i väskan. Dessutom har jag ingen aning om hur jag ska göra med neccessären, eller om jag ska ta med två. Sen måste jag handla in lite prylar, så som deo och annat kraffs. Plus att jag inte får glömma allt annat som inte är kläder men som är livsviktiga iaf!

Jag känner mig inte stressad, bara som att det är ett hopplöst fall att packa. Trots att jag gjort det innan.

Syskon <3


Jag åker, ni får stanna.


Ännu en jobbhelg avklarad, som jag skriver varje måndag. Skillnaden denna gången är att det faktiskt var min sista jobbhelg.
Det enda jag ska ägna mig åt denna veckan är att stå framför mina garderober och försöka klura ut vad jag vill ha med mig. 5 månader är en relativt lång tid, och ska jag vara helt ärlig hoppas jag det blir längre. Det hade varit underbart att få bygga upp ett litet liv på Nya Zeeland i något år för att sen dra vidare.
Värnamo finns alltid kvar, och jag hoppas att alla idioter som finns i den här stan har kommit på bättre tankar och flyttat innan jag kommer hem.

På fredag åker jag ifrån Värnamo på obestämd framtid, förstår ni? Jag gör det då inte.

Fick du kyssar där?


satt hon ensam och längtade, liten.
var hon het, var hon retsam mot dig.

Jobbet.


Det bästa med mitt jobb (på sommaren, sämsta på vintern) är att jag rör mig mycket utomhus. Jag får tid att njuta av lugnet, stjärnorna och den där underbara doften som kommer på våren.

Varför hör du inte av dig?

Gå ut och gå.


Jag tycker inte om när mamma säger att jag borde gå ut och gå. Att jag behöver röra på mig. Har hon någon förvriden samhällssyn och tycker att jag är tjock eller tycker hon bara att jag är lat? När jag frågar skrattar hon bara.

Som sagt..jag tycker inte om det.

Lilla Elsa.


Har börjat läsa Stieg Larsson böckerna nu..ursegt! Mamma säger att jag ska ha tålamod men borde inte en bok ha kommit igång efter 169 sidor?

Det bästa som hänt under dagen var när vi va på bebisbesök. Den gladaste 6 månadersbabyn jag någonsin träffat. Massa skratt och joller och hon bara fann sig i att sitta i främmande människors knän :) Älska.

En alldeles för jävlig dag.


Igår var nog den jävligaste dagen på länge;

- Fick en fruktansvärt otrevlig överraskning när jag och Lotta skulle fika på Pelikanen. Vilket resulterade i massa ångest och ett beslut om att aldrig mer fika där.
- När jag sedan kom hem har grafikkortet i datorn klappat ihop så får nu åka ner till bibblan.
- HV förlorade.

Jag VET att jag skulle bli mer positiv..men det GÅR fan inte efter en sån dag.

Kalmar.


Fredagen blev inte som jag tänkt..alls. Men vet ni? Jag bryr mig inte längre.
Men resten av helgen har varit toppen! Gårdagens utgång slutade med att vi tog en taxi-limo hem, i den satt jag och skrek att jag ville ha champagne och försökte hitta hemliga lönnluckor i taket. Tyvärr var det inte en sån limo.

Hockeyn gick bara rent åt helvete och hoppas nu på att HV ska ta sig själva i kragen och spela som dom gjorde första matchen. Ska vi klara två bortamatcher måste dom fan göra det.

Snart dags för Wipeout!

Våren.


Den här helgen ska enbart gå åt till de underbara dödssynderna frosseri och lättja.
Underbara underbara väder! Ikväll åker grillen fram, några öl och hockey!

Update: Varför skulle jag bry mig om ingen annan jävel gör det?

1 april.


Lurar någon mig idag kommer jag låtsas om att jag inte visste vilket datum det var.
- "Nämen, är det första april idag? Haha, den va rolig den du."