Då var man tillbaka, och min säng är ockuperad.

Körde hit igår och satan vilken tråkig väg det var! 70 överallt och massa vägkameror..tur att man inte behöver göra det varje gång. Varför undrar ni, för att jag ska hem i veckan och tatuera mig (förhoppningsvis iaf) Får se hur säker han är på handen efter gipset.
Veckan börjar bra med orientering ute o snön. Kallt, blött och jobbigt. Ska fortsättas med lite KSP utbildning. Teori idag och massa vapenshit imorn.

Det händer inte så mkt annars, eller så händer det massor. Har endel att tänka på men det är skönt att jag inte brydde mig så mycket när han berättade om sin helg. Jag tror att jag överreagerade lite. Har andra att tänka på nu, eller en iaf. Får se vart det leder.

Saknaden är stor, och jag hoppas verkligen det blir att vi åker nånstans till vintern. Så himla underbart att komma iväg igen.

Vi kanske hörs ikväll..//-

Säkrarjävlar.

image123

Snart är det tillbaka dit, och jag har bestämt vart jag ska ha tatueringen.

Efter mycket fram och tillbaka och mycket tänk och mycket fundering har jag till slut bestämt att jag ska ha svalan över min högra fot. Det är det enda stället där det blir symmetriskt tillsammans med mina andra tattoos. Och om jag nu kommer vilja ha min fågel Phoenix i framtiden så skulle jag kunna sätta den på ryggen. Så får det bli :)

Åkte till Phransson igår, och det blev lite av en hemmafest. Och jag trivdes tillsammans med dom, för det är så himla roligt att träffa människor man inte träffat på evigheter. Såna man tycker om.

Snart tillbaka till F17. Men det är lugnt :) För vi muckar snart och jag vet vad jag ska göra under sommaren och Alle och Mia kommer snart hem! Det är människorna jag tänker på varje dag och varje gång det händer något roligt önskar jag att dom var me. Dom pratar om Canada i vinter, och kanske. Vi får se hur det står till med ekonomin och med omgivningen.

- Du måste vara blind, för du kan inte se, när löven faller ner, hur underbar jag är.


Ibland händer det omöjliga!

Utgång igår(igen) och damn va roligt det var! Helt galet, lever fortfarande i chock över att det kunde vara så roligt på Harrys. Helt plötsligt var det roligt att känna hälften av alla som var där inne, nice folk :D Har skrivit roligt tre gånger på tre meningar, måste ju betyda nått.
Idag blir det slappis dag, tror jag. Vissa vill ut men jag vet inte om jag hänger på. Har lite dåligt med pengar.

- Och han sa..peeeaace, love n understanding. Han sa peeeaaace, love n understanding. Han sa...

Öglo Boxerklubb i Åseda.

Han kunde inte ha uppfört sig bättre och oj vad han tyckte om det :)
Min älsklings första BIR (bäst i ras) :D



image122

Vi kommer att dö samtidigt du och jag.

Det är så det får blir. Vi kommer att dö samtidigt. Måste ringa Lotta och kolla så vi fått nån tid. Sen måste jag städa hela övervåningen(!) + min garderob. Som tur är så kom jag ihåg att åka till systemet för det blir utgång ikväll, och imorn och kanske lördag också. Och dessutom har jag tränat, Eddy, inte mig själv. Har alldeles för dålig självdisciplin när jag är hemma. Men en bra sak är att jag ska sluta röka, eller..? Åh..jag vill ju inte..egentligen. Men jag borde. Suck.
9 crimes - Damien Rice <3
Jag tänker inte så mycket på han kom jag på nu, faktiskt inte tänkt på han på jättelänge(några dagar). Vill fixa håret, klippa denna gången. Påminner lite om ett platt skatbo. Jag passar helt enkelt inte i långt hår, eller mitt hår passar inte för det rättare sagt. Det får bli ett samtal till Helen.

Peace.

4 nya saker.

image119


image120



image121



Lite mer planeringar inför tatueringen idag också och inför sommaren med sommarjobb och sån skit. Hultsfred hoppas jag det blir iaf, fast det är ju inte skit.

Brun utan sol, here I come!

Lite nattnudlar med räksmak.

Vänner säsong 4, avsnitt 21 + alla andra avsnitt.

Idag har det varit röntgen, massage [njuta] och massa lek ute på åkern med Eddy.
Imorn blir det förhoppningsvis Halmstad, ny tid hos tatueraren, lite mer lek med Eddy och träning inför fredag.


- För dig skulle jag göra det tusen gånger om.


Vad är grejen!

Jag blir tokig. Min tatuerare har gått och brutit armen, så han kan inte tatuera denna veckan! Gaaahd! Blir helt störd på det här!

Tålamod.

image118

8 bilder från ''dagen efter''.

Lördag förmiddag.

     


Lördag kväll.
 
     

Alkohol, glassbåtar och 8-bit.

image109

Efter en utekväll hos Malin med Bella och Skenning sitter vi nu och spelare Super Mario <3

Det är dags att åka hem.

Mot friheten! Ska bara äta först sen så är det hemfärd. Ni kommer hitta mig i Jönköping ikväll tillsammans med tre tjejer, kommer ha min nya otroligt snygga mörkblå kavaj på mig och förmodligen svarta jeans.
Det enda som är negativt just nu är att det kommer bli lite tomt att sova ensam.

Ha en underbar helg.

Framtiden..eller iaf året.

Ibland är jag helt säker, ibland har jag ingen aning. Har nog haft 2 olika planer om vad jag kommer göra efter lumpen och varit stensäker på alla. Nu har jag en annan..och jag tror den kommer bli ganska bra.
Vill ta det lite lugnt, jobba, hitta mig själv igen och vänja mig vid det "vanliga" livet. Ta upp lite trådar som jag tappat för ganska länge sen. Saknar musiken och tror jag vill ta upp den igen, eller jag är ganska säker på att jag kommer göra det om jag bara hittar tiden.
Kort sagt; kommer jobba, träna, lära mig spela trombon igen och stanna hemma, med korta små semestrar runt om i världen. Inga månadslånga. Kanske t.o.m hittar någon..eller iaf kommer på vad jag ska göra med livet.

Det händer inte så mycket här..allt är som vanligt.

Har haft en otrolig slappisdag idag utan träning eller någon som helst form av aktivitet. Måste erkänna att jag känner mig en smula rastlös och irriterad.
Har dock lagt upp några nya bilder på facebook från australien, albumet kändes lite halvfärdigt så jag fullbordade det. Ta gärna en titt.
Saknar min mp3 som ligger i skåpet, helt död. Borde ta tag i det och ladda den men har inte blivit av..likaså med tvättbytet. Trodde jag skulle ha en ren fältskjorta till efter att jag duschat, men tji fick jag. Warning. Luktar väl inte hallon direkt.
Snart dags för en patrull till med Petersson..sen är jag bara 1½h från att få gå och lägga mig. Min seghet har dock inget att göra med trötthet..känner bara att det kliar i fingrarna av rastlöshet. Kommer antingen bli att jag lägger mig och glor i sängen eller att jag lägger mig i soffan och läser. Det senare alternativet kommer också sluta med att jag somnar alldeles för sent och att dagon imorn kommer bli förstörd.

- Kan man göra något mer meningslöst än att sitta här?

Strid till ett inatt.

Vad händer då i gamla 51'an. Jag sitter här, wallin och calle spelar pingpong på xbox (nej jag har inte slängt ut den..än), järnström städar, björnbäck och jansson sitter i comC'n och dom andra lallar runt någonstans. Är hyffsat trött på det här, dom här människorna. Men det är ändå bra stämning.
Hade stridsövning inatt mot BERTO, roligt men inte så superseriöst :p Dom hade lysraket och rökgranater, vi hade G117(bildförstärkare). Efter att ha trillat sisådär 5 gånger och gått in i några träd fick vi mata automat på dom små asen. Riktigt nice ;)

Träna idag, övning ikväll igen antar jag men ska försöka få slippa det..benen är riktigt stumma och har träningsverk lite överallt. Annars mår jag finemang. Sov med han inatt och det va lika mysigt som vanligt.

Ha en bra söndag, är avis på dom som är bakis.

Springskytte.

Yes..dom har tydligen beslutat att alla test ska komma samma vecka. Så igår hade vi springskytte vilket innebär att ma springer 2 km, skjuter 6 patroner, spriner 2 till och skjuter sex till. Varje minut är en poäng och varja bom är en poäng. Målet är såklart att ha så lite poäng som möjligt, hänger ni med? Detta gick hyffsat bra, även om vi inte skjutet på skjutbanan på flera månader (känns det som iaf) så lite ringrostig var man.
Muckar snart..lovely! Och en annan grej som också är väldigt lovely är att vi snart ska tatuera oss.
Dock så är det inte så jävla roligt att gå på insats imorn..7 dygn kan vara fruktansvärt långa..
Har mycket att se fram amot under min lediga vecka sen iaf! Sov så gott mina vänner.

Svettig och fräsh i Demenius säng.

Det är inte så illa som det låter. Precis varit ute och sprungit en runda. Eftermiddagen har bestått av sol och taktiskt kottkrig, väldigt underskattat. Kvällen får vi se vad som händer..en dush ska jag iaf ha.
Har ni haft en bra tisdag?

Godissugen med handgranatsutbildning i ryggen.

Kom precis från aulan där vi haft teori och sitter i datasalen medans jag väntar på att markan ska öppna så jag kan bota mitt godissug. Eftermiddagen kommer spenderas på handgranatsplatsen där vi ska kasta lite ;) Riktigt nice.
Finns inte så mycket som händer annars, åkte in till stan igår och tog en kaffe och köpte riesen som tyvärr tog slut ganska fort bland gamarna i mitt logement. Har det ganska soft för övrigt.
Hoppas ni har det lika bra. Hörs ikväll!


Ännu en dag innanför F17'ns grindar.

Den här veckan kunde inte börjat bättre. Dom supricar oss med fälttestet det första dom gör (=springa 2km med full utrustning under 11.15). Det här gick naturligtvis inte för min del men jag va under 15 iaf och det var mitt egna krav. Och efter det några rundor på slingan och hinderbanan. Underbar måndag.

Sitter i logementet med hundhår och dregel som fär runt i luften. Hebbe såklart. En 40kg schäfer, lika dum som sin hundförare.
Snart dags att sova..
Bye bye bitches.

Bara tänkte ifall att.

Jag har ju som sagt en ny hårfärg, och ska snart få en ny tatuering. Så jag tänkte om ni ville se..? Nåja, ni har inge val tyvärr.


Fett eller bebis?

Nu är jag hemma. Och jag ska somna till några gamla vänner avsnitt från säsong 5..jag kommer förmodligen sova i ett dygn.
Stockholm va fint..trivdes alldeles utmärkt med sällskapet och omgivningen.

Ge mig motivationen att åka tillbaka till F17 och lära mig saker..tack gode gud för dom människorna som är underbara.