Berätta hur du gör.


Har hittat tillbaka lite smått till Winnerbäck igen, en mycket bra ny skiva som sakta men säkert börjar låta som gamla Lasse igen. Och det är den Lasse jag tycker om.





För övrigt har jag faktiskt haft början till ett litet liv idag med en fika på stan med Mia och ska nu till Mickie Dii med Lotta. Livet börjar ordna upp sig..sakta men säkert. Det enda som fattas nu är att Securitas ringer och säger att dom har jobb till mig nästa vecka! St Anton florerar fortfarande i huvudet..

Det här med kryckor förresten..hur faen orkar folk bryta benet och springa runt på kryckor i 6 veckor? Det är bortom mitt förstånd. Jag är så satans trött på skiten efter bara 4 dagar. Uuuh..aldrig bryta benen med andra ord.

Du sålde våra hjärtan.


För du sålde ditt hjärta, du sålde din själ.
Så inte känner du smärta, när jag tar mitt farväl
Inget smärtar en hjärtlös man, säg vad en man utan hjärta inte kan
Av allt det jag gav har du ingenting kvar
Jag ger vad jag har
Men du ger ingenting tillbaks

Jag lämnar dig här
Jag måste gå nu
Ja, jag lämnar dig här
För jag vill aldrig, aldrig, aldrig bli som du


--


Jag minns inte exakt, men tror det är Botanic Garden i Christchurch. 
Var där en dag tillsammans med Mia och min kamera.


NZ


Bannlys bloggar.


Okey..efter att ha läst
Tryffelsvamps inlägg gick även jag in på Kissies blogg. Och herre jävlar. Vad är det för fel på det här samhället? Jag vill då inte att min lillkusin på 15 ska gå och läsa dom här bloggarna, få inspiration och även hon supa på helgerna. Borde det inte finnas några regler alls för vad man får skriva? Idioti..det är vad det är. Och nu är jag förbannad.


Vuxen är bara ett påhitt.


Ibland funderar jag på att bli vuxen. Ni vet, skaffa en utbildning och ett ordentligt jobb. Kanske försöka hitta någon man på allvar kan spendera resten av livet med, kanske några kids.
Men sen inser jag att neé du..det kommer inte hända än på några år. Världen väntar där ute, på att jag ska besöka den. Och den kan man verkligen inte låta vänta, för den är alldeles för underbar för det.

Såg i tidningen idag, på bebissidan, att det var någon från Anderstorp som fått barn med en Nya Zeeländare. Jag blir inte avundsjuk, och jag funderar inte på att ta kontakt med denna människa och försöka ta reda på exakt hur hon gjorde. För att flytta till NZ, skaffa familj och uppfostra barn där är inte alls min fåniga lilla dröm.

Någon timme innan denna bilden togs stod jag på en båt och kollade på hur en kaskelottval blev retad till vansinne av ett 40-tal delfiner.

Kaikoura, NZ

Smidig som en skadeskjuten gnu.


När jag är i Kalmar brukar det komma upp fruktansvärt bra ideer i mitt huvud, så som att tokdricka alkohol första gången man träffar alla och behöva tillbringa kvällen lagom lycklig på toaletten. Eller att moona när taxin kör förbi en pikebuss full med poliser.

I lördags fick jag ännu en bra idé; att testa gränserna för hur mycket huden under foten klarar. Hoppade därför rätt in i en glashög som låg så prydligt på golvet. För jag menar, tappar man ett glas och det går sönder när någon har en hemmafest, varför skulle man ens tänka tanken på att sopa upp det??! Idiot.

Så nu för tiden kan ni se mig hoppa runt på kryckor.

Det roligaste i det här tragiska inlägget kommer nu: Securitas ringde för ca 1o minuter sen och säger att dom har jobb åt mig hela veckan. När jag lagt på kom jag på att det kanske inte var en så bra idé att skratta dom rätt upp i ansiktet innan jag tacka nej. Får hoppas på att dom känner mig tillräckligt för att inse att jag inte är lika efterbliven som jag verkar.


Dagens bild kommer från en mycket roligare period i mitt liv. Nämligen första dagen jag träffar Alle och Mia på NZ efter 3 månaders ensamhet hemma.

Christchurch, NZ


Hösten?? Vafan.


Nu är det en sak som stört mig sjukt länge och som jag verkligen måste ta upp. Det här med hösten. Hur fan kan hösten vara så många människors favoritårstid? Vad är det egentligen ni gillar? Regnet? Att man varje dag märker hur det mörknar allt tidigare? Att den gröna fina naturen sakta men säkert går mot sin död? Blåsten?
Vafan är det!? Jag vill veta vad alla andra har sett som jag har missat!

Knegaren.


Har jobbat hela 8 timmar idag! Herre gud vad stolt jag är ni anar inte. När jag kom hem från resan trodde jag aldrig att jag skulle orka med ett helt jobbpass mer, att mitt liv var över och att jag aldrig skulle kunna skaffa familj utan inkomst. Men tji fick jag!

Kan väl iofs erkänna att jag jobbar tillsammans med en av mina bästa kompisar och hennes syrra vilket gör det hela lite lättare, en bra anpassning till livet som hårt arbetande kvinna.

Lyssnar på All American Rejects, en skiva vi köpte när vi hyrde bilen i CA. Minnen väcks och om jag blundar och brummar lite för mig själv kan jag inbilla mig att jag är tillbaka i bilen igen, på de underbara amerikanska vägarna.

Dagens bild blir just från denna tid.

Alle, Simon, Mia och Eamonn på Route 66

Schleten.


Efter tre timmar runt det där möglet var jag sleten som en jagad gnu. Hur ska jag överleva imorn då när jag tänkte vara där hela dagen? Gaaaahd! Det enda, verkligen det enda som upprepas i min lilla hjärna (där hjärncellerna för övrigt börjar få samma population som uppe i norrland) är pengar...pengar caroline...du får pengar för det här.

Men ack, jag klagar inte. Jag får ju faktiskt pengar och pengar behöver man alltid. Plus att jag slipper gå hemma och dra fötterna efter mig (läs: reta och bli retad av mamma till vansinne).

Nästa bild jag bjuder på är en personlig favorit. Kan ni föreställa er känslan att vandra i 8 timmar, varav fyra av dom var konstant uppför och att sen, tillbaka till bascampet igen, få öppna en kall öl?

Tongariro Crossing på NZ

+ på karmakontot?


Efter en otroligt trevlig natt med en sjukt fin kollega att titta på vaknar jag av att Alle har ringt. Dom har jobb på B&M till mig om jag vill för några dagar. Haha, klart jag vill! Livet är verkligen snäll mot mig just nu. Så ska hoppa in i duschen och dra dit direkt. Med en helg i Kalmar kommer den här veckan ha varit över förväntningar.
Tänk så glad man kan bli av att få putsa bort mögel från väskor!


Tänkte börja lägga upp lite bilder från resan bara för att göra bloggen lite roligare, en bild per dag. Enjoy.

Fiji.

Spotify.


Äsch..jag vet att det är olagligt att ladda ner musik. Men kan någon vara så snäll att skicka spotify till mig då! Så jag slipper bryta mot de svenska lagarna!

Tillbaka till Securitas.



Komiskt med tanke på mitt senaste inlägg, men ska jobba inatt. Tittade in hos Securitas efter att jag varit på Bemanningspoolen och hade verkligen inte förväntat mig den reaktionen jag fick!
Tanken är att jag ska hoppa in som behovare när det behövs. Kan köra en bil i Värnamo och en i Gislaved, ska lära mig en till bil här hemma och sen en bil i Nässjö. Vilket betyder att jag har större chans att bli uppringd om någon är sjuk :)
Hatar verkligen att lära mig nya distrikt, men vad gör man inte för pengarna. Och eftersom jag verken har pojkvän eller kompisar (:p) så bryr jag mig inte om jag får jobba helg längre.

Livet börjar ordna upp sig!

 


Arbetslös.


Det slog mig precis, att detta är första gången jag är arbetslös på riktigt. Jag har absolut inget jobb, inte ens ett jobb på G och jag kan inte göra ett skit åt saken. Nu ska jag visserligen på arbetsinterjvu hos bemanningspolen om någon timme, men det känns inte som att dom kan göra så mycket för mig.
Om man kan kalla det tur, eller förbannelse, så bor jag fortfarande hemma vilket betyder att jag inte har några räkningar att betala..så jag behöver inget jobb för att överleva ekonomiskt. Däremot behöver jag ett jobb för att överleva psykiskt! Efter 7 dagar hemma har jag redan fått nog.


Tror jag ska satsa pa en page nästan gång jag klipper mig.

Ny musik.


Go-karten va ju helt galet sjukt roligt! Trots att jag sög och trots att jag kom sist kommer jag helt klart göra om det någon gång!

Över till musik. När jag och Alle va i Huntington Beach nånstans på den Californska kusten träffade vi några trevliga pojkar som precis hade släppt en demo, snälla som vi var mot dom fick vi en gratis och oj vad jag fastnade för den musiken. Någon slags reggea-pop-rock. Nåväl..checka in dom!

Clouded Vision.


Go-cart.


Imorn drar jag på go-cart med bror min och 16 andra som jag inte har en aning om vilka det är! Haha, spännande spännande. "Klart hon får följa med, bara hon inte kör som en tjej".

Sweet.

Hemma dag 2.


Trots att jag steg upp halv 1 har det ändå varit en händelsrik dag. Jag och kära mamma åkte ut till Rydaholm för att trimma Eddy hos hennes kusins barn Helena. All min tid gick åt till att lyssna på och leka med Helenas 2åriga lite dotter. Spännande liten tös som pratade konstant i 3 timmar. Trött i huvudet blir man men oj oj oj vad jag längtar tills jag får en sån liten knodd att ta hand om själv.

Resten av dagen har gått åt till att lägga över alla bilder till datorn och sortera lite grovt. 1112 bilder blev det, inte mkt med tanke på att vi va ute 5 månader men kan säga att det räckte. Redigering och liknande kommer ta flera veckor..men är det värt när det väl är fardigt och man kan framkalla lite :)

Livet kändes lite lättare idag och det härliga vädret bidrar en hel del. Snart dags för en promenad.
Hejj.

Hemma igen dårå..


Ni anar inte vad tråkigt det känns att välja kategori Vardag :p Men sånt är livet och jag har vant mig alldeles for fort vid att vara hemma igen. Klart att det känns bra men lite tråkigt är det allt.

Imorn blir det jobbletardags då det ska ringas runt till varenda företag i och runt om värnamo :p Annars får jag väl leta lite jobb i Norge.

Sovdags, hajj.

Sista helgen pa resande fot.


Har varit i London nu nagra dagar och umgatts med nagra helt underbara manniskor. Om det nagonsin skulle kunna bli en battre sista helg pa resande fot sa hade det varit om Mia och Skenning kunnat vara har ocksa.

Vi va varit galet kulturella och turistiga och sett det mesta man kan se i London. En rolig overraskning ar att Victor, en kille fran Chile som jag traffade pa NZ, var har samtidigt. Sa han har blivit en del av varat lilla gang som for ovrigt bestar av Lotta, Alle och mig.

Dagarna har spenderats konstant gaende till olika turistattractioner sa som Big Ben, Tower Bridge, Picadilly Circus, olika musseum osv osv. Medans kvallarna har spenderats pa hostelets pub med en ol i handen och sjukt trevligt sallskap.

Imorn ar det dags att dra hem..sa detta blir mitt sista inlagg utan de tre svenska bokstaverna nu pa ett tag.
Maste erkanna att jag ar mer nervos infor att aka hem an vad jag var att flyga sjalv till NZ. Markligt.

Ses snart! Ha det fint. 

Bortskamd helg.


Snacka om att vi traffar ratt folk.

Fredagen i Big Bear Lake borjade med en stor besvikelse over att stan va tokdod efter att vi "klatt upp oss" och till och med tatt pa lite maskara. Sa vi tog vara skateboards och skatade runt stan lite, ner till stranden dar det fanns en liten pub med enbart locals. Drack lite ol och spalde lite biljard med tva trevliga pojkar som senare bjod in oss pa en husfest dar vi traffade annu mer trevligt folk! Crashade i huset och dagen efter blev vi inbjudna till att aka runt pa sjon i en JET bat med 450 HK. Tackar man nej? Haha, skulle inte tro det.
Den kvallen blev vi bjudna pa middag, fick massa drinkar och utakvallen va sjukt bra.

Sondagen tillbringades ocksa ute pa sjon med lite ol och musik, den kvallen blev daremot destu lugnare med film och hamburgare.


Helgen har med andra ord varit helt underbar med sangar, duschar och massa god gratis mat!
Ar tillbaka pa kusten nu, i Ocean Beach, tillbaka till att sova i bilen och konserver men allt ar helt toppen. Kommer leva pa den helgen ett bra tag.










Bye bye tyskar, hejsan Big Bear Lake.


Har har ni lite chilla bilder fran roadtripen med tyskarna, Eric och Flo. Bl.a forsta kvallen vi traffade dom, Golden Gate Bridge, chill pa stranden och bilder fran Highway 1. Sorry for att vissa ar felvandna men finns inge bildredigeringsprogram pa datorn.


     

   



 




Efter att ha lamnat av pojkarna pa flygplatsen mandag natt ar det bara jag och Alle kvar. Efter allt kringfarande bland storstaderna bestamde vi for att dra ut till skogen igen, sa nu befinner vi oss i en ort som heter Big Bear Lake. Namnet avslojar att vi bor vid en sjo ocksa :) Campar och lagar mat over oppen eld, trivs som bara den. Idag har vi t.o.m tagit en dusch efter att ha smugit in pa en campingplats och lanat deras. Det som fattas nu ar val bara tvatt men det kan nog vanta nagra dagar till.

Ska stanna har over helgen tankte vi sen dra ner till San Diego. Far se vad som hander. Det chilla livet passa ratt bra innan vi aker hemmat igen.

Kramkram