-





Första advent..och jag måste säga att jag är aningens besviken. Hade sett fram emot att hela huset skulle explodera i pynt och mys och glögg. Men jag är visst lite före i tiden.
Älskar pynt, tomtar, änglar, julgranen..allt som hör julen till och det ska helst vara överdrivet av allt! Hade jag fått välja hade vi haft dubbelt på många tomtar och en julgran i varje rum. Pepparkakshus-baket som jag publicerade förra året är också nått som har försämrats med åren. Det är inte samma teamwork längre..

Det är tråkigt att bli äldre..


-


En riktigt bra och lyckad helg blev helt plötsligt en jävligt tråkig helg. Ja, jag är irriterad och lite småsur för så svårt är det inte att kommunicera.
Daniel är borta med jobbet så får nog helt enkelt bli att sitta hemma och pimpla vin med min "Skenning-docka". Yes..borde nog ta och skaffa en sån, är lite småtragiskt att sitta själv menar jag.

Helsingborg på nyår! Satsar stenhårt på det nu.

.


Jättelycklig, igen. Du är finast och du säger dom finaste orden. Du, jag, Kevin och bajsMax ;)

-


Nu är jag mörkbrunett och korthårig igen :) Me like a lot.
Jobb inatt, tråkigt men är ju vardag så går ganska fort. Är ju bara inatt och imorn sen är det helg! Underbara lediga helg. Musikal på fredag och bastukalas på lördag. Menar..bastu och alkohol, vad kan gå fel?

Jag är nog helt galen, och det verkar alla andra tycka också..men du får helt enkelt bevisa för både mig och dom att jag inte gör något misstag. Annars är jag rädd att jag måste döda dig.

-


Jag måste vara galen. Men mitt hjärta vann över mitt förnuft idag.



<3

-


By the way - fick biljetterna idag! Underbara papperslappar som ska ta mig runt jorden.

-


Ibland blir jag helt tokig, det händer inte så ofta nu för tiden men kan fortfarande få mina utbrott ibland. Det känns så jävla orättvist. Bara för att andra människor har problem får man själv inte visa sina eller vad handlar det om egentligen? Bara för att andra människor är irriterade och arga får man själv inte vara det? Jag har väl fan också problem, jag är också arg och besviken. Bara för att dina problem är större än mina betyder det inte att jag inte mår dåligt av dom.

Jag saknar min tillflyktsplats..jag saknar din soffa och dina armar. Den trygghet jag kände med dig , den tillit jag hade till dig . Jag saknar dåtiden och alla känslorna..

Jag vill ha dig nu som jag hade dig förut..


-


Det var 5 minus inatt. Jag har gått runt med försvarets underbara långkalsonger dag och natt i en vecka snart och jag fryser hela tiden. 5 minus! Och jag höll på att frysa ihjäl!
Hur faen klarade man sig i Kosta? Ute hela dagarna, plumsa runt i meterdjup snö, plurra i ett jävla kärr som vi naturligtvis måste ta oss över och för att avsluta de underbara dagarna fick vi gå ut i skogen i totalt mörker och försöka äta. Kassler och potatis av alla rätter! Då längtade man minsann efter grytorna man kunde äta med sked.
Frös man då? Jo..klart man gjorde. Frös så om händer och fötter att jag mådde illa, men det har jag förträngt. Man överlevde iaf och man hade sjukt roligt även om jag fick eldförbud var 5 minut pga snö i pipan, halkade runt på isen och rispade upp ansiktet mot grenar man inte såg i mörkret.
Kvällarna i sällskapsrummet framför tvn med en macka i ena handen och té i den andra mådde man, trots allt, galet bra..

För dig.


-


Jobbar min sista helg denna helgen. Känns galet skönt men osäkert med tanke på att jag verkligen måste ha pengar. Jag måste kunna lägga undan 1o ooo i månaden. Har 6 nätter kvar på Securitas sen slutar min heltidstjänst..suck.
Söka söka söka.

Finns det nått bättre än att sitta och dricka té med en bra vän? Snacka om allt och inget, få lite sympati och få vara den som lyssnar för en gångs skull. Har blivit mest pratande från min sida de senaste två veckorna. Förståeligt hoppas jag.

Finns så många frågor jag vill ställa men som jag inte är beredd eller ens vill ha svaret på. Jag är jätte jätterädd för sanningen. Att allt ska rasa ihop igen nu när jag äntligen kan stå på benen, iaf en liten stund i taget.

-


Jag menar inte att kritisera..men hur fan ser jag ut på kort egentligen?
Från en kväll mellan Oz och lumpen tror jag. Jag hånglar med en bag-in-box och försöker äta upp en vattenpipa.


        

-


Du är jättesaknad..särskilt på måndagar. Och jag saknar det där mysiga purret på mornarna..eller bara att göra fint när du är på jobbet.

För övrigt så har jag allt. Och det är det där allt som gör livet så sjukt värt att leva och njutas av.

Lite underbara smakprov.

Nya Zeeland.









Fiji.





Californien.








-


Ännu en tidig morgon, denna gången pga en vaccination för Hepatit B som jag måste ha på resan. När jag ändå hade gjort det tänkte jag att det kanske va dags att boka resan också, när vi ändå är inne på det ämnet liksom. Och så blev det, har precis lagt in en ny resa på resdagboken.se och den går till Nya Zeeland, Fiji, Californien och London. Restiden är nästan exakt 5 månader, precis som förra gången.

En ganska chill resa måste jag säga, glida runt jorden lite för att hitta dom bästa dyken, bästa bungyhoppen, dom bästa surfställena och den finaste naturen. Träffa dom trevligaste människorna och bara skaffa sig en hel hög nya minnen.
Det ska helt enkelt bli perfekt.

-


Kl är bara två och jag har hunnit med att både träna och äta. Eller träna och träna..chillade lite i gymet sen gick vi (jag och Alle) och simmade lite vilket faktiskt är fruktansvärt jobbigt för den ovane.
Resten av dagen ska jag ägna åt att skriva massa CV och skicka iväg till massa företag, ringa runt och höra mig för. Jag ska, men jag vet redan nu att det inte kommer hända. Det är sån jag är, självdisciplinen är nere på minus nånstans. Skillnaden idag är att jag faktiskt bara hunnit sova 3-4 timmar inatt (läs: i morse) vilket gör att jag med helt rent samvete kan lägga mig i sängen och somna till några Vänner-avsnitt. Vilket är precis det som kommer hända.
Ikväll ska jag med mamma på någon modevisning, har inte riktigt pejl på vad det är riktigt så blir inge mer om det.

Saknar fortfarande, hela hela hela tiden..tänker och bearbetar.


-


Tänkte dra upp ett citat som jag publicerat innan, men nu känns det mkt mer passande.

"Hopp är inte optimism.
Det är inte en övertygelse om att något kommer gå bra,
det är en visshet om att något har en mening
 
- utan att ta hänsyn till hur det kommer att gå."

Vaclav Havel

Det är så, allt löser sig alltid..på nått vis. Jag lovar.

17 november, 21 år senare.


Här sitter jag nu med en stor kopp te (med honung i by the way) på min födelsedag och ska åka och jobba om 1 timme. Jag dör av tristess.
Födelsedagar förändras verkligen med åren. Inge sjungande och inget berg av paket i sängen. Dessutom ska man behöva jobba på sin egen dag, man borde få ledigt då.

Kolla inte på filmen Låt den rätte komma in, läs boken för guds skull! Kommit nästan halvvägs och spänningen är total.

Saknaden är också total, och helt fruktansvärd..

Firad.


Några delar av släkten kom och snyltade lite middag idag, eftersom jag fyller år imorn. Väldigt välkomna även om det kunde varit en bättre "födelsedags-helg" än det blev.
Nåväl..ska inte vara långdragen om vårt brake up, allt kommer lösa sig till slut. Men har inga hysteriska gråtattacker (som kunde komma när eller var som) längre iaf vilket gör att jag känner mig relativt redo för att jobba imorn. Pengar måste man alltid ha, och vet ni några jobb i december hör av er! För jag blir arbetslös då.

Vi får se vad som händer i framtiden, jag stänger inga dörrar men har satt en ganska stadig fot i marken och visat var jag står.

Tack för mig.

-


Lögner går inte ihop med tillit..finns det ingen tillit kan man inte ha ett förhållande.

Alle och Mia, hade jag inte haft er hade jag gått under.