Ny vecka.


Är det bara jag som säger äntligen måndag? Äntligen slut på helgen..äntligen ledig! Har varit segt att jobba dena helgen även om jag inte missat nått speciellt. Ibland känns det som att jag jobbar mer än jag är ledig. Men nu är det en hel vecka utan jobb! Iaf nattjobb, ska på kurs på torsdag i Göteborg men det blir nog ganska chill. Sen är de VU2 (väktarutbildning steg 2) i november i samma underbara stad. Ska bli sjukt kul faktiskt.

Idag händer det nada, åkte hem och åt men tänkte dra tillbaka till Daniel snart..ska bara lyssna färdigt..



-




Pappa har fått operationstid, i mitten av oktober och det känns skönt. Äntligen kan man blicka framåt istället för att oroa sig för saker som kanske skulle kunnat ha hänt. Allt känns bra även om det är en jobbig bit kvar.

En ledig onsdag.


Måste ge några boktips. Tusen strålande solar är en sjukt bra bok, de flesta har nog redan hört talas om den och ni som inte läst den borde verkligen. En annan bok är Den du inte ser av Mari Jungstedt, den första kriminalroman jag läser och trodde verkligen inte jag skulle gilla den men fastnade direkt. Ska läsa fler av hennes böcker :)

Saknar baby som jobbar och är sjukt sugen på att sitta och pimpla vin med någon..får väl bli att pimpla cola med Max istället. Duger rätt okey det också :)
Får helt enkelt bli en film lite senare.

Bye bye.

Mina nya stövlar.






Ännu en pojke.


Sitter här och kikar på lite bloggar. Är en sak som är lite annorlunda bara, har en ny liten favoritpojke med mig. Max. En 13 veckors gammal ragdoll...som precis la sig över tangentbordet, haha :)
Ska lägga upp bilder så fort jag kommer hem! Han är helt underbar. Baby har åkt till jobbet så vi är själva inatt.
Så nu har jag tre underbara pojkar i mitt liv; Daniel, Eddy(familjens gordon setter) och Max.

Kursen i Stockohlm slapp jag eftersom jag är sjuk, det blir Götet den 2 oktober istället, mycket bättre.

Alltså..4 dagar kvar på semestern sen väntar en långvecka och stackars Max blir själv måndag och tisdag natt. Får försöka ta lite tid och åka och göra honom lite sällskap någon timme. Han sover mest så ska nog inte vara någon fara :)

Sista natten i Umeå.


Vad hinner man med på en helg i Umeå?

Druckit vin - fikat och festat med en lumparkompis - köpt den där efterlängtade stickade tröjan - vägrat köpa en redbull/vodka för 128kr - druckit löste utan tesil - trånat efter ett par perfekta stövlar - hejjat på Umeå i en innebandymatch...m.m.

Vid den här tiden på tisdag sitter jag och finast och tävlar om vem som får misses uppmärksamhet. Längtar efter dig.


Vardag.


Efter en inte så hemskt ovanlig sovmorgon gick jag upp ur sängen. Upptäckte att det tyvärr inte fanns så mycket annat att göra så jag ställde min rastlösa kropp vid diskhon och diskade upp allt, plockade ihop alla mina kläder och drog hemåt efter några minuters pussande. Eftersom detta startade som en nyttig dag så fortsatte jag med att hämta ut mina Umeå biljetter och åkte hem och städade bilen! När jag va färdig med  vänstra halvan skulle det naturligtvis börja regna, så jag fick panikstäda resten och sprang sen in med dammsugaren som jag misstänker inte är så vattentålig. Nu sitter jag här och ska snart hoppa in i duschen och sen åka och handla.

Min semester är lite smått tråkig men på onsdag bär det av till de norra delarna av landet! Sjukt kul. Sen blir det att hämta katten på tisdag och på torsdagen ska jag till Stockholm på kurs.
Är uttråkad men galet lycklig.

-


Det har inte spridit sig..är så lättad.

Lager 157.


Jag och Mia åkte upp idag. Well..lager 157 sög ju. Men sen gick vi in på T-shirt shoppen och jag hittade en underbar Billabong hoodie.



Inte alls min vanliga stil men blev kär och den är i sjukt skön kvalité så jag kunde inte hindra mig själv. Fanns sjukt mycket andra sköna kläder där inne men de flesta var såklart killkläder. Köpte en t-shirt åt finast också och han blev som tur är glad för den :)


du är den enda..du är den bästa..


Snart höst, och jag har semester. Har faktiskt ingen aning om vad jag ska hitta på förutom Umeå. Kommer förmodligen bli sådär sjukt rastlös som jag blir när jag inte jobbar. 3 veckor. Jiss. Får se hur det går helt enkelt.
Blir ingen utlandsresa, tråkigt som faen. Får väl lägga mig i ett solarium och steka lite.

Händer inte så mkt spännande i mitt liv just nu. Lagom tråkigt.