En kväll i Kalmar.

Det var länge sen en utekväll på ett disco blev så otroligt lyckat som det blev igår.
Känns så underbart skönt att kunna stanna här hur länge jag vill..eller ah, några nätter iaf. Åker nog hem på tisdag..eller nått.

Saknar er så himla mycket! Hur fan ska jag överleva ett helt halvår utan er! Allt löser ju sig..men på olika sätt.

Älska.

The End.

Fick den sista HP boken av mamma igår, den på svenska. Satt och tittade på den ett tag, funderade på om jag verkligen ska börja läsa den. Börjar jag så kan jag inte sluta och när jag väl slutat så är det slut. Inget mer.
Har ändå börjat läsa..

Vi ses i Kalmar ikväll, du känner igen mig genom mina grymt snygga nya stövlar och en vinflaska i handen.


Julmustens tid är kommen.

Har precis kommit hem för att vara ledig en hel underbar vecka. Har även satt på en film jag ska kolla på samtidigt som jag tagit min första mun julmust..*älska*

Det är så man kan bli tokig..

Rastlöshet. Längtar bort, bort till något annat land. Till andra människor. Till den där känslan man har när man bara kan gå på gatan, kolla i affärer, på människor, köpa en kaffe utan minsta bekymmer. Det ordnar sig alltid. Att enbart ha ansvar för sig själv. Längtar till London, till Paul, till Österrike, till Irland och Californien.

Jag älskar det här livet..men ibland kan jag inte låta bli att drömma mig bort. Till Hide Park..där vi tittade på den enda stjärnan som syntes och somnade i famnen på danskarna. När vi träffade den galna killen i Melbourne och han tog oss med till en helt underbar klubb, gömd i gränden. När jag strosade runt i Brisbane och pratade i mobilen med dig när du va i Cairns och vi hade knappt pengar så vi kunde köpa en latte..

Älska. Lev. Minns.

Citerat från FHM.

Alexandra 18 år.
- Vart ligger vintergatan?
- Jag vet inte..i Kiruna?

Ett liv som alla borde få uppleva.

Har du chansen, gör lumpen! Det finns så grymt mycket man upplever i detta livet och sjukt mycket man lär sig om sig själv och andra människor som man aldrig skulle få uppleva annars!

Sitter, en fredagkväll, i en ny kasern och har låg beredskap. Första dagen av 7 och det känns..bra, ungefär som man ryckte in. Lite förvirrat men ändå spännande. Veckan har tillbringats i Kosta och det har skjutits skarpt, har varit lärorikt, roligt och framför allt kallt.

Ägna en tanka åt mig imorn, kommer få tillbringa min 20 årsdag sittandes vid en radio och vänta på larm.

Sista gången på länge.

Jag åker ikväll, sen åker dom. Sista helgen som vi kommer träffas på väldigt väldigt länge. Usch..
Men tack för igår..det kunde inte varit bättre! Saknar er redan.

Puss och Kram.

<3



image64

Bilder som du aldrig har sett.

image63

Jag har aldrig fruktat vintern som jag gör nu.

Sitter här framför datorn med en kopp varm choklad i handen, njuter av att få vara inne och av värmen. Vi har lunchrast. Rast från våran Kallt Väder-utblidning som vi har idag som, jag hoppas, är enbart teori och ingen praktik. Rykten går om att få bada i Sänksjön och sedan värma varandra, är helt och hållet livrädd för det. Mina fingrar domnar ju bort för minsta lilla kyla! Hjälp.

Ikväll är vi lediga iaf, den enda lediga kvällen vi haft på hela veckan och kanske, kanske ska jag få min lugg klippt av Tindholm :)

Helgen kommer gå åt till födelsedagsfirande då det är den enda helg vi kan fira, detta innebär en ny mp3 och Takida konsert :D 
Veckan efter nästa går vi in i skarptjänst. På allvar. Känns bra, och spännande.

Ha det.


Jag ska inte till Köpenhamn, jag har inga pengar.

Ne, att leva på 27oo:- i månaden har sina nackdelar. Jag är fattig, så nu var det sagt. Men jag ska ändå till Jkpg ikväll. Med my beloved Alle och den lite udda Sanna. För vem kan motstå en utekväll med dom, en flaska vin och två smultroncider? Mitt, bara mitt.

Det skulle ha blivit skräckfilm igår, men vi va lite för fega..det blev Unknown och Hata Göteborg istället. Rekomenderar starkt att inte kolla på dom.
Idag blir det fika med Skenning och kanske lunch hemma hos bror i hans nya lya. Hans kylskåp frestar med en lättöl och lite övergiven mjukost på tub. Spännande.

En hård vecka väntar. Men bitter är jag inte, även om både min födelsedag och jul ska firas i kasern 51 och även om my beloved Alle och Mia åker om 19 dagar och lämnar mig i ensamhet ända till april.


....

Det verkar som om jag får fira min 20-årsdag i militärkläder, stridsväst och med en AK5:a i handen.