Stockholm.

Med svarta jeans, randig skjorta och ett stort halsband är jag redo att gå ut och festa med ett gäng stockholmare..hum. Brats? Får se. Kul ska det bli iaf! ;)

F17 på söndag..palla! Har vant mig vi att glida runt i halva sverige och testa alla uteställen, hade gärna fortsatt men ack.

Have to go, du hittar mig på en grym lokalfest med tre DJs, bar och maaaassa folk. Bye!


Impulsshopping är det bästa.

Vi skulle egentligen köpt en födelsedagspresent åt kusinen men när vi strosade runt på H&M hittade vi båda massa fina kläder. Kom hem väldigt nöjd med en påse innehållande några skjortor och en jacka. Fanns en jack-kavaj jag ville ha också, men den får vänta lite.
Galet vad glad man kan bli av lite nya kläder. Och på min nästa ledighet kommer det bli jeans 5o% <3

Vi ses i Sthlm imorn!

Tänkte lämna vintern bakom mig nu.

Även om vädret är det mest deprimierande och jag inte hart rört mig mer än fram och tillbaka från bilen två gånger idag känns den här dagen riktigt bra. Jag tänker inte hålla vintern i hand längre, dumpar, gör slut. Gifter mig med sommaren och får allt det ljusa och fina i livet istället.

Mamma lagar min favvorätt, min svala ska snart göras (2o) och en riktigt, riktigt röd slinga ska färgas i mitt numera bruna hårsvall.


Mitt hår är snart fint igen.

Imorn kommer jag va fin lagom till lunch då jag ska bli uppringd och sen bestämma tid. Hemma är det stället jag minst behöver vara på just nu. Människor är det jag mest behöver. Alla människor förutom en.
Tur då att jag ska ladda min mp3 och dra till huvudstaden på onsdag, långt ifrån där jag kommer ifrån, och där mina tankar befinner sig.
Jag har varit ärlig, och nu är det dags för mig att dra vidare. Får inte glömma att packa tops bara, man måste ju alltid höra 1oo%.
Tid för gammal hederlig hjärntvätt iform om underbara Seinfield.

22.55 - over and out


Min nacke är snart fint färglagd med svart, gult, blått och rött.

21 dagar kvar för att vara exakt. Sen kommer det att föralltid flyga en svala i min nacke.


Nu sitter jag här igen, i Lottas soffa.

Sitter här nu och solar i våran egna värld, där vi är utomlands och har varsin underbar kille. Säger inte att lite sol och en man gör mig lycklig, men det hade ju inte varit helt fel ibland..särskilt inte nu på vintern när det är som mörkast.

Har fixat ciggaretter nu och en film vi ska titta på ikväll. Dagen har gått åt till att bota vår bafylla med pizza och våra själar har fått bot med lite prat. Älskar att vara här.

Även om jag inte är så jävla happy så trivs jag. Särskilt när blondinen är med mig, och det kommer hon alltid va. Om jag får bestämma.

Sitter i Lottas soffa, invirad i en sovsäck.

Helgen? Händelsrik? Eller så är det bara något jag inbillar mig. Det blev Malmö i fredas, och det var fest. Blev glad över att det var så mycket sköna människor ute. Och att det var uppskattat av någon iaf att man hade converse och tshirt istället för stilett och uringat. Slaggade på en soffa den natten i en lägenhet som hade jacuzzi istället för dusch.
Bakfull som jag var på lördagen bestämde jag mig för att dra till Kalmar istället för hem. Det resulterade i ännu en alldeles för sen festkväll. Vi drog till Palace och dansade på det stora dansgolvet, blev igenkänd av någon från F17 som jag aldrig sett förut och njöt at allt ögongodis som fanns ute. Vi kom hem nöjda och en aning vinglandes..det om hör till ni vet :)

Så nu sitter jag här, pyttelite bakis och i väldigt stort behov av en dusch. Den funderingen som cirkulerat i mitt huvud de senaste veckorna är nu löst..jag fick inte det svaret jag ville ha, men jag är ganska säker på att det kommer bli bra ändå. Upp till dig.
Lyssna på Winnerbäck - Lovesong. Jag vet att du kommer tycka om den. Och hittar du den inte så kan du alltid få låna en snäcka på min mp3 så kan vi lyssna tillsammans..


Ortoped.

Ett dyrt besök resulterade i att jag ska röntgas + lite nya tabletter jag ska knapra i mig.
Det blir Malmö imorn, vilket jag är glad över :) Kanske drar till Kalmar på lördagen..får hålla det lite öppet än så länge.

Kroppen känns helt efter. Va riktigt tungt att springa idag vilket inte alls känns så bra, men det blir la bättre. Köra lite intervall träning imorn tänkte jag. Plus att jag ska storstäda mitt rum. Ska bli spännande att se vad man hittar i lådorna! Hih ;)

Godnatt på er.

Precis varit på stan och spanat vårjacka.

Med lite kaffe i magen har jag tagit några nya beslut. Både mitt hår och mina naglar ska växa nu. Tänkte lägga ut lite pengar på en snygg färgning istället för att klippa mig. By the way; det går tydligen alldeles utmärkt att själv klippa det som behövs vilket jag bevisade igår.
Får se om det blir Malmö imorn, folk verkar inte så engagerade. Men nae..dags att ut och springa i det tråkiga vädret. Skriver mer ikväll när jag kommer hem från ortopeden!

Det här har blivit en bitter och plågsam blogg.

Ibland stöter jag på så otroligt dumma jävla idioter så jag blir helt störd! Folk tänker alldeles för lite i dagens samhälle och jag vette fan vad det beror på.
Åh jag skulle kunna lägga ut så mycket länkar till så många dumma bloggskribenter, skulle kunna hänga ut så många blåsta människor så det skulle ta dagar för er att läsa igenom allt och ni skulle förmodligen förlora er tro på mänskligheten på mindre än 1o minuter.
Antar att det är tur för er att jag inte orkar mer än att vara lite extra bitter idag så ni slipper läsa skiten.

Precis sagt godnatt till mamma.

Sitter och lyssnar på Jackson 5 och funderar lite granna. Såg ni sista avsnittet av Fredsstyrkan ikväll? Då kanske ni har en liten aning om vad jag tänker på. Har sökt, men borde nog söka till nästa mission också. Får se hur det går. Hoppas helt enkelt på det bästa, och att jag fortfarande vill om jag nu skulle få åka.

Och du..du ska inte tro att jag inte tänkar på dig. För det gör jag, du är i mina tankar konstant. Och det tär på mig ganska mycket så om du bara kunde försvinna därifrån skulle jag vara jättetacksam..eller ännu bättre. Om du ville stanna för alltid.

En händelselös dag.

Nu är mitt hår svart och fint igen och jag har drabbats av beslutsångest. Efter att min kära mor så vänligt påpekat att jag inte har så mycket pengar kvar och ännu mindre imorn då ortoped besöket inte kommer va direkt gratis så vet jag inte längre om jag ska dra ner till Malmö på fredag.
Men åh andra sidan så får vi lön om 4 dagar..

En positiv nyhet är att jag reser gratis upp till Stockholm med Swebus. 6h på en buss kanske inte är så roligt, men har man ett värnpliktsleg så ska man utnyttja det.

Ciao.

Hihi.

image105

En dag mitt i veckan.

Sitter här en onsdag, dricker shai te och har absolut ingenting att göra. Fattar ni hur underbart det är? Medan ni sliter i skolan eller på jobbet sitter jag här i mysbyxor och funderar över vilken musik jag ska lyssna på (det blev Ingrid Michaelsson ifall ni undrar ;)
Dagen kommer vara lika avslappnande som morgonen med hårfärgning och manikyr.

Och imorn ska jag till ortopeden med min höft som blivit värre igen. En lång historia det där..men fick problem med den under GSU:n, va nog på sjukan 5 gånger men dom visste inte vad det var. När vi gick på insats så blev det bättre och har inte känt av nånting (förutom att den är ständigt avdomnad) tills för några veckor sen. Så nu är jag trött på skiten och tjatade på mamma att vi måste ta tag i det.
Får se vad dom säger imorn.


Dagens.

Dagens humör: Likgiltig.
Dagens mående: Kroppen mår fint, själen är lite ensam.
Dagens borde: Har inga 'borden' idag.
Dagens frisyr: Mitt vanliga ruffs.
Dagens klädsel: Ljusa jeans, svart tisha med tryck och vitt linne under.
Dagens planer: Slappa hela dagen och åka till Skenning ikväll.
Dagens materiella vill ha: En speciell person.
Dagens längtan: Till huvudstaden med Iverot och till den där speciella dagen. 
Dagens fundering: Den frågan som konstant cirkulerar i mitt ordnade kaos till sinne.
Dagens beroende: Intelligent sällskap.
Dagens tråkigaste: Att det inte blir något London.
Dagens tidning: Larsson. 
Dagens låt: Ingrid Michaelsson - The Hat


Riktigt riktigt stiliga är vi.

image103

Måste börja med att be om ursäkt.

Har inte blivit så mycket uppdateringar om livet på slottet då vi inte haft tillgång till någon dator mer än Björnbäcks bärbara. Men nu är jag äntligen hemma och har precis avnjutit några alldeles perfekt grillade revben. Sitter och lyssnar på Damien Rice och njuter av lugnet.
Livet på Drottningsholms slott har inte varit så värst spännande, iaf inte i högvaktsflygeln där vi bodde. Och inte hände det något roligt vid post 5 heller. Men nu är det iaf gjort! En erfarenhet rikare om man ska se det från ett positivt perspektiv. Nu väntas två veckors ledighet som bl.a. innehåller en festkväll i Malmö, några dagar i Sthlm(igen) och massa, massa mys med Lotta.
Och konstigt nog verkade det som att det var någon som saknat mig när jag varit borta. Vet inte om jag mår bra eller dåligt över det men kan säga att jag sov väldigt gott natten till idag iaf.

Fått mina tre t-shirts by the way :) Riktigt fina var dom också. Men sängen väntas ganska tidigt ikväll och har lite mer och fixa så. Hörs mer imorn!

Kram på er.

Det sägs att det spökar vid post 5.

24 timmar avklarade, 18 timmar kvar.

Dom två/tre dagarna i Uppsala blev riktigt trevliga. Några utekvällar för att kunna klara av veckan som följde.
Det är inte så farligt som man kan tro. Visst..nattpassen är inte de roligaste när man står där i mörkret och hör endel märkliga ljud, men 2 timmar går förvånande fort. För det mesta iaf.

Det är Alla hjärtans dag idag..och jag måste säga att jag är en aningens besviken på denna dag. Men vad hade man förväntat sig, egentligen?
Har inte så hemskt mycket att säga. Det har inte varit så dramatiskt här på slottet, än så länge iaf. Men å andra sidan, hur många från kungafamiljen har du sett? Ne precis.. ;)

Jag kommer hem på måndag..bara så du vet. Sen är jag två veckor ledig, så det är bara att komma hem till mig för en kopp kaffe, kanske kan du få en liten kaka med.

8 timmar kvar till nästa pass. Vi hörs!


Det skulle inte blivit ett bittert inlägg..men ack.

Det blev post5, men jag tänker inte ta livet av mig för det. Han har inte hört av sig men jag bryr mig inte så mycket. Lögn.

Men vet du? Jag ska flytta in på slottet imorn, i högvaktsflygeln. Ganska exklusivt om jag får säga det själv. Och jag tänker fan inte vara bitter längre, det går åt alldeles för mycket energi. Tyvärr så kommer jag ha ca 6 timmar per dygn att bara tänka på det när jag står still vid min post. Blasch. Har kommit fram till ett förhoppningsvis bra beslut iaf. Dessutom har jag bara 3 cigaretter kvar som jag ska klara mig på nu i 7 dagar.

Nåja..jag vet iaf hur jag ska hälsa på Hans Majestät Konungen, och det vet inte du. Sucker!

Nu är det högvakten som gäller..och jag behöver en kram!

Blir jag post5:a tar jag livet av mig. Blir jag post1:a kommer jag nog överleva..förhoppningsvis, men för att jag ska klara av det här behöver jag lite kram ikväll..av honom helst. Och fika..vi kanske ska in och fika. Eller ta en öl, eller pizza, eller bara umgås. Men egentligen vill jag bara umgås med en människa ikväll. Om jag ska vara ärlig, men hur ofta är man det? Jag vill ju vara ärlig, och bara spotta ut allt som jag går och tänker på, men det blir så jävla komplicerat då.

Det är en ganska deppig dag idag.


Tur att de saker man måste göra går fort.

Har jag något liv? Nej, särskilt inte när jag är hemma.
Sitter med min nya bh på mig, niice, och har 1 timme kvar. Vad ska jag göra under min sista timme i frihet? Ska bara lyssna på två låtar till sen ska jag göra något vettigt.

Skip the bullshit, du är glad över att
min bror har börjat blogga igen! Jag är det iaf.

Det finns tyvärr saker man måste göra ibland.

Mitt rum är täckt av ett tunt dammlager som jag tänkte torka bort nu. Inte för att jag vill, utan för att jag måste. Sen måste jag packa ner min m9o som hänger ute, mina nya mysbyxor och lite annan skit i min stora gröna väska. 11 dagar kommer jag befinna mig utanför Värnamo, efter det kommer jag förhoppningsvis befinna mig utanför Sveriges gränser.
Ska försöka hålla er uppdaterade om det graciösa och hippa livet i Stockholm.

- Im glad I didn't die before i meet you.

al-Qaida och vägen till 11 september.

Väldigt tung. Jag har nog bara läst 15o sidor eller liknande. Men bra är den, helt klart. Eller bra, men den är intessant. Usama var tydligen en ganska speciell pojke men hans pappa verkade vara snäll. Och som alla vet, så länga man är snel och gör sitt bästaste...


Jag bara älskar rean!

image101

Skomagasinet, 7o% off.


image102

H&M, halva reapriset på båda.


+ trosor från H&M och mjukisbyxor från BeYoung :D

Precis innan läggdags.

Det blir en ganska tidig kväll idag men ska upp tidigt och mysa på stan med mamma. Hoppas det blir en lika underbar dag imorn.
Och by the way, min plånbok kommer få lida lite till. Ska köpa 3 t-shirts, underbart fina, som jag kommer få efter att jag kommit hem från högvakten. Känner att jag är värd det.

Godnatt.

Efter att ha inhandlat 3 liter mjölk.

Nu sitter jag här igen.
Mamma står och kokar risgrynsgröt och jag har precis dragit i mig 1oog Plopp, hur otacksamt är inte det? Jag är ganska otacksam av mig. Dessutom mår jag lite illa.

Herre gud vad den här bloggen har blivit flummig. Hur kan någon orka läsa den? Och förästen, jag ser ju att ni läser..men varför är det så dåligt med kommentarer? Jag kräver lite uppmärksamhet!


Ser ni? Ny utsida, men tyvärr är det samma skit på insidan.

Skulle du läsa så skulle du ju förstå att det är om dig, men nu gör du ju inte det. Kanske är tur.
Åker tillbaka imorn, går den vägen från grinden till kasern som är fylld med så mycket ångest. Precis som när man hör den melodin som man har till väckning mitt på dagen, samma känsla. Men jag trivs ändå, faktiskt.

Det är en gå-på-stan-dag idag. Alldeles soligt med blå himmel och om man står stilla i solen, och det inte blåser så känner man hur det bränner på kinderna. Nästan lite vårkänsla, lovely.
Jag har faktiskt varit på stan och jag har sett alla 5o% på alla skyltfönster, och hört att det var 7o% på Stil förra veckan. Och om min mamma hade varit lite mer go så hade hon förstått att jag ville ha alla kläder där inne som va i min storlek. Iaf dom snygga.
Men sen så tittade jag ner i min plånbok och märkte att den va tom, påmindes om att jag drack upp 7oo:- i veckan och kände att jag ångrade mig lite. Kläder är bättre än alkohol.

Jag ska köpa second hand.

Bara sådär i förbifarten.

Jag fick ett indirekt musiktips, och jag lyssnade och fann mig själv njuta. Ingrid Michaelson hette hon och hon va precis det jag behövde.
Dessutom har jag hittat en alldeles underbar blogg som jag tittar in hos ibland, hon är också precis det jag behöver. Lugn och söt, alldeles säker på sig själv.

Nu är det fika med Skenning, och jag tryckte i mig själv i mina gamla svarta Lee jeans som jag inte använt på länge och min kakmonstertröja som jag trivs så bra i.

och sen..helt plötstligt.

Jag tänkte att vi skulle gå ut en sväng? För det är alldeles för dålig luft här inne.
Dessutom saknar jag dig. Det kan inte alls vara så hälsosamt.


Sen helt plötsligt ville jag vara lite kreativ och lärde mig rita drakar med hjälp av google.


Då kom det upp massa tvivel om jag verkligen ville ha en svala. Fast det vet jag ju att jag vill, så jag släppte dom tankarna. Och just den stunden så bestämde jag mig för att jag ska börja använda min kamera lite mer. Fånga lite mer ögonblick..


P-skott.

image96

Det kallas nostalgi.

Sitter och lyssnar på några live låtar med Lars Winnerbäck som han spelade 1997 på en antirasistgala. Hans röst har förändrats och jag saknar den gamla Lasse. Han som spelade för mig, Lotta, Carro och 100 andra i Växjö den där kvällen för så länge sen..det var min första Winnerbäck konsert och jag älskade den. Jag älskade honom.

image95


Samtidigt läser jag din blogg..ett år, är det verkligen så länge sen vi åkte? Sen vi fann varandra i Sydney, lika vilse allihop. Att åka på den resan var det bästa beslutet jag tagit i mitt liv so far.

Jag är hemma nu iaf, och allt känns så litet. Jag är inte riktigt redo för förändringar än, inte såhär drastiskt. Jag är absolut inte redo för dom känslorna jag har, och dom som inte finns på annat håll.

- Jag, precis som du, försöker bara hitta en plats i tillvaron..i livet.