Lugn..

Julen är över..lugnet är här. Och jag går hemma men lön :)
Det som händer nu är nyår och allt är planerat, ska bara köpa ett par passande strumpbyxor också. Och det som händer efter nyår vet väl alla som har med mig att göra, 38 dagar kvar. Är sjukt nervös!

Jag borde ju börja träna på allvar..jag vet..men det är inte så lätt när man inte har någon självdisciplin.
Men det löser sig, jag tar tag i det efter nyår. Hahahaha..jo eller hur! Jiss..att man aldrig lär sig..varenda år är det likadant! Ens nya liv börjar efter nyår..visst det gör det kanske för endel, men det slutar fan lika fort. Jag har iofs gett upp, jag tänker lova mig själv något när jag är säker på att jag klarar av det.

Dags för en film..

Ha det -//


Jul.

Efter att ha shoppat nya skor till nyårsafton (svarta lackskor, ca 4-5cm kilklack) och en ny kofta till julafton har vi kommit hem. Mamma spelar julmusik och vi har precis tagit får första tugga av julskinkan :) Men julkänslan finns fan inte ändå. Får snart tvinga fram den. Så himla tråkigt..handlade mina sista julklappar igår..eller ja okey. Jag har en kvar men den ska jag försöka fixa imorn. Hälsade på farmor också by the way.

Igår då..efter jobbet beslutade jag och Annika att vi skulle fira hennes sista dag på Thule. Det blev en färd till mcdonalds och sedan till Harrys. MEN! Där tog det stop! Vi fick inte komma in pga vår klädsel! Helt sjukt..efter några sura miner och sparkande på burkar åkte vi hem till Annikas kompis och drack vin, dom då..jag körde.

Idag ska vi kolla på Lussebandy! :D Haha, så himla roligt. Skenning, Emma och jag. Kanske ska ut ikväll men vet inte om jag är så super sugen. Får la se vad som händer.

Ha det -//


Psst..42 dagar kvar.


Pissed.

Jag är bara förbannad, besviken och känner mig jävligt dum just nu. Historian är alldeles för lång för att skriva ner men kort sagt så har den "nya" klubben no money och en jävla massa problem som egentligen inte hade funnits om alla människor kunde köra med rent spel.

Vi har lokal iaf, snart skriftligt jämfört med hans muntliga överrenskommelse som inte är giltigt om man tar upp det högre. Vi har Ljungby som hjälper oss och vi är så grymt tacksamma över det.

Annars så längtar jag jävligt mycket till Alle..48 dagar kvar.

Ha det -//

50 dagar.

7 veckor och 1 dag kvar. Sen blir det varmt : )

Ha det -//

Träning och slutsats.

Peter kom idag, yes yes. Det betyder svett^3 och träningsverk imorgon.
Men, nu ska ni få höra. Han tyckte jag var väldigt duktig i lördags :O Haha, jag bara skrattade, men han såg ganska allvarlig ut så jag får väl ta åt mig [nöjd]. Han är inte direkt den som ger beröm har jag märkt.
Sen så har jag kommit fram till att jag måste ha någon slags minifetish för svartbältade. Jiss..det är ju supersexigt.

Nej..nu ska jag försöka trycka i min piercing igen, AJ, och sen ska jag kolla på kvarteret skatan samtidigt som jag äter :) nam nam.

Ha det -//

Ljungby & Halmstad.

Träningen i Ljungby var verkligen helt underbar. Lärde mig väldigt mycket och gjorde saker jag aldrig gjort innan, bl.a. krossat brädor och hoppsparkat ca 2,20 högt [skryter].
En otroligt givande dag med sammanlagt 6 timmars träning, vilket känns idag..men värt alltihop. Jag är otroligt imponerad av Peter, han är så harmonisk på något vis..

Sen bar det av till halmstad när jag kommit hem, som planerat fast utan Julia. Har nog aldrig haft så roligt i en kö in till ett uteställe som igårkväll. Folk va irriterade och muckade gräl med allt och alla, vilket jag och mia hade väldigt roligt åt : ) Väl därinne sög DJ:n och..jadu..jag vet inte riktigt vad jag ska säga om folket men vi lyckades ha ganska roligt därinne med hjälp av Micke och Johans hjälp.

Ligger efter mig med sömn (som vanligt) så..

..ha det -//


The big city.

Yes yes, det blev jönköping idag. Vilket resulterade i:

- En julklapp, det har börjat!
- Ett otroligt sug efter att köpa nya skor, vilket blev väldigt jobbigt efter att ett kontoutdrag visat att jag faktiskt inte har råd.
-
Dom resterande julklapparna är inte inköpta, men mycket väl planerade. Gutt gutt.

Joooo just det ja, fick ett paket från Work&Travel igår med. Med massa info och visumansökan och grejer. Shit vad jag längtar..

Nåja..helgen är mycket strängt planerad, så som jag oftast vill ha det på en helg. Ikväll bär det av till Hannes lägenhet på den där temafesten som inte blev av förra helgen. Hannes är Skennings pojkvän för er som inte vet. Imorn är det Ljungby som gäller, graderingsläger vilket som ska bli väldans roligt. Kommer förmodligen känna mig urkass men det är ju en helt annan sak. På kvällen blir det Halmstad med Mia och Julia, party party. Och söndagen blir det recovering för hela slanten för att sedan förbereda sig mentalt för en ny arbetsvecka, kanske träffa David, vem vet.

Nästa helg blir det förmodligen Kalmar med..shit, och årsmöte med klubben..det hade jag nästan glömt. Viktigt viktigt.

Nej nu är det nog lite matdags.

Ha det -//



Psst..
133243-9

Psyko.

Seriöst, killen med affrot i Holly Dolly..vad är det för ond varelse?

http://www.youtube.com/watch?v=EAMx2MuYCFY



Ha det -//

Nytt om gammalt.

HAHA! Ingen som åt kebab igår tydligen..MEN det behövdes verkligen inte. Var hos mormor och käkade kvällsmat, lillkusinen var där med och hjälp va roligt! Fick massa nytt och frächt skvaller om mina gamla lärare från gröndal! Hysteriskt roligt med tanke på att dom faktiskt var helt lost och dom har tydligen brytit ihop helt nu. 

Snart dags för jobb, suck. Undra om jag ska stanna kvar på Thule eller inte, hoppas på det.

- Vad tänker en 15-årig bimbo på? Den här blogg-världen är ju helt underbar.

Ha det -//

Film.

Inge party igår :( Hoppas verklige inte Skenning har fått nån skit som håller i sig. Måste ringa och kolla det sen. Nåja..efter lite besvikelse, smutskastelse på sjukdomarna och bitterhet bestämde jag mig för att helt enkelt kolla på film. Det blev Saw 3 och Sandor slash Ida, hihi.
Saw 3 var för övrigt riktigt bra, den var inte så obehaglig [allt är ju relativt dock] utan det var mer..hmm..känslor i den. Och föresten, tror INTE det kommer en 4:a, är ganska säker på det. Se den!
Sandor slash Ida tittade jag på för att lugna ner mig lite, sett den innan.
Dessutom var jag duktig nog att bränna ner några filmer på dvd.

Idag blir det nog julskyltning, läsning i min reseguide om Australien som jag fick av Skenning i fördelsedagspresent och besök hos kompis när kvällen närmar sig. Blev otroligt sugen på kebab med efter att ha snokat lite på brors blogg.

Julen närmar sig med stormsteg! Inte en enda lite julklapp är köpt, jag börjar få lite smått panik. Blir förmodligen att jag panikhandlar i sista sekunden som det alltid brukar vara. Men varför ska man ändra på traditioner?


133243-7


Ha det -//