..you're a masochist for falling for me.


Livet känns med ens så mycket lättare och jag trivs så bra med att vara just Caroline. Caroline som har sin Daniel, sitt jobb, sina vänner och sina planer på den kommande framtiden.
Älskar att ha en vardag för en stund, lugna ner sig..lära sig uppskatta det där lilla igen.

Pappa är och köper McDonalds och efter det är det biodags i Jönköping. Imorn blir det western show på High Chaparall och dessutom har jag köpt ny mp3 :)
Man behöver alltså inte springa vilse utomlands, hoppa fallskärm eller skjuta ksp för att få en liten adrenalinkick. Räcker med en åktur på baby's R1:a :)

..vem står eldvakt för dig?


Äntligen ledig! Äntligen kan jag leva lite igen under två dagar, sen under en hel helg! Galet. Tur är väl att man har så sköna arbetskamrater man kan prata i telefon med. Gör att de där 12 timmarna går lite fortare.
Mitt liv de senaste fyra dagarna har inte varit så spännande. Jobbat till o5.3o, sovit till 14 sen åkt till jobbet vid 17 igen. 

Känner mig väldigt ensam idag. Allt jag vill göra i sommar förstörs av jobbet vilket betyder att jag inte får träffa de människor jag saknar vilket i sin tur betyder att man glider ifrån..
Ville också fira midsommar norrut, ville spela volleyboll och sola och dricka med er också. Åka på Winnerbäck, som för övrigt va flera år sen jag såg live, och träffa alla underbara människor i Skåne. Åka till Falsterbo och träffa "Aussie-Helena". Åka utomlands med hon som ska flytta upp till Umeå snart..

2 timmar kvar.


Sitter och försöker tänka mig egenom natten i huvudet, tänka och planera, försöka få bort allt nervöst och tänka postivit istället. Går inte alls bra..tror jag drar till Daniel istället, han kan hjälpa mig få tankarna på annat håll.

Dessutom är jag röksugen.

Gå och lägg er..


Riktigt illa match. Riktigt riktigt illa till och med.
Något annat som är illa är att jag jobbar på alla dagar som det händer något roligt i sommar. Är så sjukt besviken. Hoppas fan att London blir nice så det är värt att jobba som en idiot för slavlön. Nattarbete är inte alltid välbetalt kan jag meddela.

Fick lumpenbetygen på posten idag också och kom på hur mkt jag saknar vissa människor..måste hända något snart.

Bror åkte imorse, hann träffa honom lite igårkväll innan jag åkte och jobbade. Nu är det 5 veckors semester i Europa i en folkabuss för hans del. Nästan lite avundsjuk :)

Enda lediga kvällen den här veckan ikväll..ni anar inte vad jag njuter av att slippa sitta i en bil och veta att det är 6 timmar kvar! Får bli att hitta på något roligt imorn, är det fint väder kanske jag får åka R1:a :)

Hoppas ni tar igen er efter matchen ikväll och inte deppar ihop helt! Bye.

Jobb jobb jobb.


En jobbig vecka framför mig. Jobbar alla dagar förutom onsdag plus att redan på tisdag ska jag börja jobba själv! Kommer bli en sjukt jobbig natt! Usch..
Midsommar behöver jag ju inte ens tänka på :p

Tur att man har resor att se fram emot, annars hade jag aldrig orkat jobba så mycket, lat som jag är. London i november sen blir det antingen Californien och Mexico eller N.Z, Oz, Asien och Fiji. Längtar efter att få dyka igen!

Hoppas din vecka blir bättre.

Det var en festival en dag..


Åkte till Hultan igår och träffade på en mängd egendomliga men ack så underbara människor! Trivdes som fisken i vattnet, eller som cidern i strupen.

      
   
     




18.oo vad det dags för fotbollen, laddade till tusen satt vi med några stycken andra och såg på hur Sverige förlorade. För att göra förlusten ännu hårdare sände dom ut ett meddelande om att Linkin Park var inställt.

           



Även om dom svek så var det iaf andra som inte gjorde det.

                                 
  Ane Brun - myskonsert.         The Donnas - alldeles för mkt askissing.

      
        Takida - bästa konserten!


Såg även Lykke Li och Håkan, som båda var toppen! Håkan vet man hur han är men det var super att se Lykke stå på scenen.

Nu väntar sängen och några vänneravsnitt. Har blivit alldeles för lite sömn och för mkt alkohol dom tre senaste nätterna. Ha det toppen och njut av bilderna!

Det här är vad alla har sagt om dig..


Sitter och kikar på spelningar från Hultan. Har nog inte sagt det men ska dit på lördag. Kolla på Ane Brun, Linkin Park, Takida, Håkan och förhoppningsvis hinner jag kika på Lykke Li en snabbis också. En sak vi inte får missa är såklart fotbollen! Med Sverigetröja och flaggor målade på naglarna. Längtar.

Sov till halv 3 idag så hinner inte med nått alls innan jobbet. Tråk som fan..men ska till Phransson nu iaf. Vi syns på stan, åker i en vit liten bil med dekaler på sidorna!

By the way..


..vill hitta ett långt guldhalsband med ett guldankare, någon som har tips?

Älgar..


Äntligen lite ledig! Underbart. Jobbat hela helgen och måste säga att det bara går bättre och bättre, det stora problemet nu är väl att hitta till alla ställen. Men det ska nog lösa sig det också.

Stackars er som har varit med om en älgolycka, glad att ni är okey. Kunde gått riktigt illa.

Imorn blir det Liseberg! Fest fest. Sovdags nu, även om jag inte är speciellt trött..


Kan man bli bakis på för mycket information?


Hade jag haft någon annan valmöjlighet hade jag inte fortsatt. Huvudet värker och kroppen är helt efter. Känns som att jag sovit en halvtimme inatt (läs i morse) trots att jag sov 6 timmar i en följd. Blir inte mer, måste njuta av dagen också annars pallar jag aldrig. Kommer ta lång tid innan jag lär mig allt, men första gången jag klarar gå alla ronder själv kommer jag va supernöjd! Måste se frammåt.

Dags att dra till High Chaparall.

Första natten.


Bältet är färdigt, fastsatt i byxorna. Det tillsammans med tröjan ligger nedpackat i en väska. Två mackor och lite frukt kommer snart joina. Min första natt som väktare :D

Allt blev unikt. Så mycket saknad och så mycket underbara minnen jag fick.




- We are like one big disfunctiunal family.

Som den där engelsmannen sa en gång när vi satt i en bil på världens största sandö.

Shoppa loss.


Eftersom jag fick mina efterlängtade skattepengar igår så va jag ju bara tvungen att shoppa lite så jag och Lotta stack till Jönköping :) Det största "misstaget" jag gjorde va att gå in på Carlings..såklart! Hittade ett par underbara encore-shorts som jag helt enkelt inte kunde motstå. Killshorts, visst. Men vafan.


Sen blev det två blå/vit randiga toppar, ett par enkla svarta skor och solglasögon :) Allt mycket behövligt. Typ.. ;p

Kvällen blev inte som den skulle bli, men helt okey iaf. Håller på att fixa Titanic nu också, va så länge sen jag såg den.
Imorn ska jag till Securitas och snacka tider och sånt, känns bra. Dags att äta lite jordgubbar!

Bye.

Vem behöver stranden.



Stänger solen ute..


Måndag och jag är fortfarande hemma. Solen skiner och vill att jag ska komma ut men jag orkar inte.
Det har hänt mycket på två år, obeskrivligt många minnen och saknade människor. Så mycket skratt och upplevelser. Hemma, i Aussie, Kallinge, Ronneby. Så många förändringar.
Och nu är det en till, dags att ta sig i kragen och börja jobba. Tjäna pengar till nästa äventyr. Börja sakna..