Dags att sätta sig på bussen igen.


Precis kollat på det sista Vänner avsnittet för denna helgen. Dags för att sätta sig igen dom där 2 timmarna.
Lugn vecka som väntar förhoppningsvis, ha det.

Over n Out.


Stolt soldat klarar soldatprov.


Kort sagt: har upplevt dem hårdaste timmarna i mitt liv. Det var timmarna mellan 22.oo onsdag - 16.oo torsdag.
Hur har då mitt livs hårdaste timmar sett ut? Vi har gått, konstant, med 25 kg packning. Gått mellan 9 olika stationer och utfört uppgifter. Utan sömn med begränsat med mat. Måste väl lägga till att vi luggit ute i fält sen tisdags också.
Men vi klarade det och ni anar inte hur stolt jag är över mig själv.
Har aldrig i hela mitt liv tagit ut mig så mkt som jag gjorde den sista timmen.

Ska ställa upp om 10 min, sen är det bara lite städning kvar. Denna helgen kommer jag spendera så mycket tid jag bara kan i min säng och i soffan.

Over n Out.

Helt galet tidigt!


Gruppbefälen fick åka ut i morse, kommer hem på fredag. Haha säger jag då för vi har redan slutat! Här snackar vi en tidig dag. Vad är då haken undrar vi? Förmodligen kommer vi få en riktigt hård dag imorn med eventuellt övernattning men detta är än så länge bara spekulationer.

Så med andra ord är det riktigt bra just nu..förutom mina jävla hugg som jag har över hela kroppen. Låret och huvudet är dom huvudsakliga offrena. Vad är detta? En fråga jag undrat över länge men börjar tveka på att jag någonsin kommer få ett svar.

Boken Snabba cash och filmen We were soldiers <3 väntar.

Vardagen kan se lite annorlunda ut.

image59



Kamouflagen ska egentligen inte se ut sådär, mynningsskyddet är på och AK5an är säkrad men jag är helt klart redo :)
En bild från skjutveckan i Kosta vi hade.

Det är rätt kul att "lära sig döda" iaf.

Hemma för att umgås.


Ska umgås med föräldrarna ikväll, dom drar till Mallorca på söndag.
Imorn blir det Växjö, party party!

Idol och chips.

BY the way..

Sitter i datasalen omringad av mumsiga NBG pojkar...


- "Glimten i ögat, leende på läpparna och "hur svårt kan det vara?""


Kl är 9, det börjar skymma. Jag och Lund vandrar runt i skogen och försöker ta oss hem med hjälp av en karta som inom kort ska försvinna i mörkret..hum. Detta gick relativt bra, även om vi inte fick använda vägarna, gick genom träsk och den tätasta skog jag någonsin gått egenom och även om vi kom sist så kom vi ändå hem.
Den dagen vandrade vi sammanlagt 2,5 mil.

Denna veckan har vi lärt oss såna saker som vi kommer ha grym nytta av i livet; patrullering. Och om det händer en flyg- eller någon annan stor olycka så kalla på mig. Jag vet precis hur man ska hantera en massolycksplats!
Lite roligare saker som skjutning i mörker har vi också fått lite mer erfarenhet i.

Efter att ha tvättat av den svart/grön/brun färgen i ansiktet för 4:de gången denna vecka ska jag nu gå och lägga mig..min relativt mjuka säng skriker efter mitt sällskap och jag ska inte göra den besviken. Skåpet vill visserligen bli städat med wtf, jag kan helt enkelt inte vara till lags för alla.

Nu står det bara en natts sömn, ett fyspass och ett HVO mellan mig och Växjö..

Here i come!


En slapp och ganska tråkig dag.

Det är helt enkelt jobbigare att försöka hålla ögonen öppna under en lektion om trafikregler än att gå 3 km med packning. Promise.
Dagen har gått åt till just det, att hålla ögonen öppna.

The show must go on.

Bye.


Är så kär!

image57


Så underbart sjukt kär i mitt liv!

Lite mer långsökta planer.

                   

Jag kommer helt klart bli en bra mamma.

Mina planer 4-5 år framåt..med plats för ändringar.


- Hälsa på Paul i London <3
- Mucka.
- Flytta till Växjö och hyra en tvåa tillsammans med Alle, jobba två år.
- Boka resa till Alaska, Canada och USA.
- Komma hem...eller?


Soft och Växjö istället för Kalmar.

Efter kommit hem från en skjutvecka i Kosta, ätit en capriccosa, fått reda på att det inte blir något Kalmar i helgen så är jag redo att gå och sätta mig framför teven och äta ner mig i chips med tillhörande dip.

Men veckan har varit bra. Övat växelvis framåt och bakåt i skogen mest hela tiden. Förutom den tiden vi väntade på att få öva växelvis framåt och bakåt.
Med andra ord; jag har suttit på min ryggsäck, frusit lite, kastat sten (varav en sten träffade en bilruta, kras, grattis demenius), rökt, ätit, sprungit runt, rökt lite till, sovit och sen(!) fått skjuta skarpt i skogen tillsammans med min stridspartner Jansson i några minuter för att sedan återgå till de andra sysselsättningarna. Men som sagt, har varit nice.

Ghostship väntar..oohooo.

Over n out.


Ett 'nytt' stjärnskott.


Bernard Fanning

Tänk att min äskling varit så liten.

image53


2 veckor med tårgas, skjutning och spadar.


Det har hänt ganska mycket under dom här två veckorna. Lärt mig mycket nytt, tänkt ganska mycket och kommit fram till mycket. Två givande veckor helt enkelt.
Har haft tjejhelg, en riktigt rolig helg faktiskt :) Vi va kanske runt 10-15 tjejer som spenderade helgen tillsammans på F17, pratade mycket, lärde oss hantera problem som kan uppstå, fick även träna brottning och fick utbildning på hinderbanan vilket resulterade i många nya blåmärken. Underbart.
Den senaste veckan har varit mycket skjutning, roligt roligt! Det som är mindre kul är att gå dom där 3 km till skjutbanan, men det blir bara lättare o lättare. Skönt att man äntligen kommer någon vart, att man faktiskt bygger lite muskler.
Andra saker jag gjort? Well, grävt ett 1,3 m djupt hål (även kallat ståvärn), gått vilse i skogen kl 12 på natten med mörkesikte, somnat i solen med AK5 vid min sida, sjungit 'bä bä vita lamm' och gjort indianhopp i en kontainer full av tårgas, rapporterat enligt 7S i en av världens mest moderna radio not, skjutit med signalpistoler mitt i natten, hört och sett ett X antal JAS plan lyfta och landa, börjar faktiskt bli lite trött på dom.

Har som sagt tänkt väldigt mycket. Läst Alexandra igen, älskar den boken. Kommit fram till ganska många saker som suttit ganska djupt. Känner mig lugnare igen än jag gjort på mycket länge. Trygg.
Känner att jag vet vart jag har mig själv igen, kommit över Jake bl.a. och äntligen fått upp ögonen för hur David är. Tagit ganska många avgörande beslut i mig själv, svalt min stolthet lite..och det känns jävligt bra ska du veta.

Lyckligare än på mycket länge :)

                                 

Kommer bli en lugn helg, va hos Alle igår och hyrde film, Linas kvällsbok. Haha, årets klockrenaste film! Fikat med Skenning idag med, va lika trevligt som alltid. Och ikväll bär det av till Alle igen för att käka med henne och Lina. Mitt festhumör är fortfarande uppe, men kommer nog funka bra med en lugn helg ändå. Får festa i Kalmar med Lotta nästa helg istället :)


- Antar att det fanns nån du skulle ringa om jag inte fanns..    
vilket jag vet, eftersom du gjorde det.


Lite bilder..?


Alltså..jag har ju inte så mycket att göra på mina fredagar så jag sitter och laddar upp bilder på min blogg för dom som är nyfikna på mitt nya liv och mina nya vänner. Finns blandade bilder från hela veckan.
Skjutbanan, gräva skyttevärn, logementen..allt i våra gröna kläder.







En berättelse i ord om dessa två senaste veckor som varit kommer imorn, nu ska jag till Alle.
Enjoy!