Telefonsamtal => :D

Känns bättre nu :) Alle ringde idag (iiiih) och hon lugnade ner mig. Det kommer inte bli så farligt som jag tror att vara där själv ett tag. När jag väl rätt ut det så kommer jag känna mig så himla mycket säkrare på mig själv än om Alle skulle komma till Sidney direkt. Det kommer blir bra..intalar mig själv det.
Kommer sakna alla dock..familjen, kompisarna..och David. Mail, jag säger bara det. Dessutom har jag skaffat en
resedagbok
, heter caroline_ där
(fyndigt, I know!).
Så ni kommer ihåg mig :) Hehe, mycket kan hända på fem månader..dessutom kommer jag gå in här ibland med. Men aja..jag är mycket lugnare nu iaf, ska ta ledigt på fredag med så jag inte känner mig så stressad..åker till Malmö på lördag och sover hos min morbror där så jag inte behöver åka hemifrån mitt i natten. Flyget går o7.3o.
Shit..känns fortfarande helt overkligt! Men otroligt roligt.

Dags för mat nu.

Ha det -//

Sista.

Sista gången med Peter idag :( I feel nedstämd..ser verkligen upp till honom. Känns tråkigt att jag kanske aldrig mer kan träna för honom. Menar..när jag kommer hem från australien rycker jag in så då kan jag inte träna. Suck. Har lärt mig ootroligt mycket under den tiden som vi haft kontakt men Ljungby..hoppas inte den tiden är över för mig nu bara. Men vi hörs.
Ska bli grymt roligt att träna i australien iaf.

Ha det! -//

6.

Tjo och tjim!

Träningslägret var toppen! Himla roligt och intressant med tanke på att jag aldrig riktigt sparrats inom ITF innan :) Tog ett tag att vänja sig vi slag mot ansiktet men det var inte så farligt sen när man väl fick upp garden :p Va roligt o se delar ur landslaget med, lära sig från deras tekniker m.m.

6 dagar kvar by the way! Min nervositet äter snart upp mig..

Länktips
www.varnamotkd.se

Ha det -//

Vem? Ja vem.

Vem kommer att träna med landslags killar på lördag? Ja vem. Ni kan ta och fundera lite på det.

Stressigt på jobbet och någon idiot hade slängt mina viktiga papper, har ont på fotsulorna pga det underbara golvet jag sprang på igår och försökte träna, bildörren hade frusit fast när jag skulle åka till det efterlängtade hemmet och dessutom har inte min skatt sänkts.
Med andra ord: det är en bitter dag.
Men bitterheten är snart slut. Ska fika med Julia a.k.a partyprincess junior och shoppa ett linne eller en tröja i eftermiddag. Shopping gör en kvinna som jag lycklig.

För att sluta som vi började: Vem kommer att träna med landslags killar på lördag? Ja vem.
Jo jag. Haha. Vilket landslag kanske ni undrar (ni som inte känner mig och som inte ödslat någon tid till att läsa min blogg)? Vi snacka taekwon-do.
Så, om ni slår min helg får ni jättegärna höra av er. Haha! Suckers.

Ha det-//

Läste..

- "Hopp är inte optimism.
Det är inte en övertygelse om att något kommer gå bra,
det är en visshet om att något har en mening
 
- utan att ta hänsyn till hur det kommer att gå."

Vaclav Havel

Bästa kvällen hittils.

- Tillbringade en helt underbar kväll hos David igår *myser*
- Eddy är ute och slickar snö(!) från altanen och mina rostade mackor blev precis klara. 16 dagar kvar!
*kvittrar vidare*

Ha det -//


Mitt nya liv.

Innebär *harkel*:

- Endast skräpmat två ggr i månaden.
- No candy.
- Max en chipspåse i månaden.
- Alkoholintag högst en gång i veckan (kanske låter lite mkt, men jag ska kunna hålla det i australien med).
- Ingen tobak (inte ens i samband med alkohol).
- Att bara umgås med människor som får mig att må bra.


133243-12
- Katten Anka.

Sämsta dagen hittils.

Att vakna 04.55 är jobbigt bara det..men att sen skära sig på en tonfiskburk när man redan HAR bråttom är verkligen ingen bra start på dagen. Det gjorde ont, det gör ont. Det blödde väldigt mycket också. 
För er som inte vet: det är jobbigt att bre en macka med en hand och tre fingrar (tummen höll fast pappret på det skadade fingret) när man är stressad och irriterad.
Jobbet var stress stress stress. Fyra maskiner att hålla koll på, flänga hit och dit med pallar som ska filmas och köras iväg. Helst två samtidigt. Det strular och det finns inga vagnar någonstans, mitt finger börjar blöda igen...dessutom slutade den enda människan man hade att titta på idag :(
Har varit på bristningsgränsen hela dagen..
Träningen var konstig..jag vet inte men jag kände mig inte alls på G. Imorn kommer Peter iaf..suck.

sammanfattningsvis kan man säga att detta var den absolut sämsta dagen på året..hittils. Längtar till helgen. Har ont i ryggen också by the way..längtar efter min massage.

Sängen nästa..

Ha det -//


    

19 dagar kvar


Kalmar och el.

Var i Kalmar i helgen, hos Lotta :) Mysigt..men fläkte upp halva min stortånagel när vi skulle flytta på hennes soffbord (hon har flyttat till egen lägenhet). Om ni själva inte gjort det kan jag meddela att det gjorde jävligt ont. Va ute igår och träffade mycket trevligt folk också, Lottas klasskompisar. Men det var inte direkt muntert..suck. Massa intriger och grejer.

Själv har jag insett att jag måste sluta leta efter den perfekta människan. Han/hon finns inte så om jag fortsätter att ha så höga tankar om vissa människor blir jag bara besviken. That's it. Det måste finnas rum för lite mer misstag utan att jag ska tappa hoppet totalt, jag tror jag bryr mig alldeles för mycket. Tänker lite för mycket också kanske. Men hade det funnits lite mer uppriktighet från din sida hade jag sluppit göra bort mig, framförallt sluppit se fram emot saker som ändå inte skulle hända.

Nåja..skulle åkt hem idag på eftermiddagen men alla tåg var inställda pga den här stormen som skulle komma. Det sista gick 11.08 så jag hade inget val mer än att släpa min trötta och bakfulla kropp till stationen. Det gick till Alvesta så pappa kom och hämtade mig där, en halvtimme för sent pga nerblåsta träd. Sen så kom jag hem, allt var frid och fröjd men då gick strömmen..tjoho! Så jag fick äta kall mat och pappa tände en brasa (i öppna spisen såklart).
Den har varit borta från och till hela dagen..och det är kallt här inne!

Dags för lite sömn tror jag..är nog värmare under täcket.

Ha det -//


Vidrigt.

http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,970597,00.html

Hur mycket ska man behöva dricka för att det ska vara tillräckligt för att det ska räknas som en våldtäkt. Hur mycket våld ska man behöva ta till för att bli trodd. Hur många ska bli våldtagna innan Sverige fattar att det inte funkar. Att man som kvinnan inte vågar gå ensam ute när det har mörknat pga våldtäkt, att våldtagna kvinnor inte anmäler pga misstro till det svenska lagsystemet.
- Det lönar sig inte, att gå igenom händelsen om och om igen till ingen nytta.

Blir så äcklad...det här funkar inte, har ni inte fattat det än? Fatta det snart, för det här håller inte..det gör verkligen inte det.

Ha det... -//

Livet är tillbaka.

Jag har fått jobb igen <3 Börjar imorn, o5.48-14.oo, perfekt. Då hinner jag har ett liv samtidigt som jag tjänar 1oo% istället för 8o. Ha ett liv menar jag med att jag kan träna med klubben varje vecka, hehe.

Well..annars har jag inte så mycket att meddela. 27 dagar kvar :D

Ha det -//


133243-11
- Om man bortser från flummiga minerna så var det såhär jag och Mia såg
   ut på nyårsafton :)

Bad Tiger!

http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,969376,00.html

Hihi.

Det finns så mycket mer.

Ja jag tittade på dig..ganska många gånger faktiskt men jag såg dig inte helt klart. Och jag tänker inte ens försöka. Man har ansvar för sin egen lycka, till vissa gränser och jag tänker inte dra ner mig själv igen. Jag vet att du finns där och du är lika fin som du var innan, i alla fall på utsidan, men det finns människor som har en fin insida också. Det är dom som jag tänker lägga min tid på.
..o1.oo någon gång på Harrys..

Så..nu var det avklarat.

Ha det -//

[29 dagar kvar]

Ansvar.

Man vet verkligen att man är vuxen när man åker till Ullared och handlar barnkläder. Eller vuxen kanske är fel ord, men man är deffinitivt fast. Kedjad..dock inte mot sin vilja..eller?
Det jag snackar om är när man har skaffat en, två eller tre ungar. Eller sju? Som i sjunde himlen, en ganska präktig serie med många inslag av misslyckanden som tillslut leder till ännu en lärdom i livet. Urk.
Man kan prata på hur mycket som helst om vad som är meningen med livet, I know, men det hade faktiskt varit roligt med ett riktigt svar någon gång. Skaffa barn, föröka sig och föra människosläktet vidare..men om man inte vill det då? Det är ju trots allt människan som sabbar det mesta..för att inte säga allt på denna jorden.
Varför vill man det?
Ändå kommer jag säkert också skaffa barn, köpa en bil som förstör och bo i en villa någonstans utanför en stad. Det är jag nästan säker på..om jag inte vinner nobels fredspris förståss, för då kommer jag ha uträttat något stort utan att föda en unge.
Något vill man ju göra..inte bara gå runt och gå, jobba, sova, äta och föröka sig.
Och sabba jorden.
Inte bara resa, vara egoistisk och inte ta något ansvar. Det finns måsten, men man kan begränsa dom.

Ha det -// igen.


Nyttig.

Steg upp relativt tidigt om man jämför med dom senaste dagarna, halv 11. Yes..åt frukost [också ganska ovanligt], duschade [inte lika ovanligt som tur är] och åkte ner till staden. Det är inte heller så ovanligt, att jag åker ner till centrum, metropolen Värnamos hjärta, men..här kommer det ovanliga: jag köpte bara grejer som jag behöver. Oj då tänker ni och OJ DÅ tänker jag! En mascara [desperat behov av en], bommulspadds, tamponger och lite creme fraich.
Jag motstod frestelsen att köpa en väska..som jag egentligen behöver men den var lite för dyr för min budget. Väldigt mycket för dyr för min budget egentligen..och ett par röda jeans. Snygga som få men behöver jag röda jeans? Nej..det gör jag inte. Hade det varit röda shorts så självklart..men nu var det jeans.

Med andra ord, den här dagen har börjat väldigt bra. Nu har jag fortsatt min nyttiga och aktiva dag med att dammsuga, senare ska jag laga lite mat. Något nytt som jag fick tips om igår, därav creme fraichen.
Ännu senare idag blir det förmodligen utgång. Vi kanske ses ute?

Ha det -//



133243-10

Ingen skillnad, egentligen.

Nyår liksom..2007, grattis. Sitter i Markus lägenhet med dom två som brottas i soffan. Hah..beställning av kebab med bröd snart.
Pms:en ägde igår men det var trevligt ändå, många intressanta människor och VÄLDIGT god mat, credit till dom som gjorde den!
Har tänkt lite på Australien, känner mig skitnervös inför den. Är rädd för att sakna vissa människor mer än jag borde. Hur lustigt det nu låter. Kommer sakna Eddy iaf! Haha..helt sjukt mycket, saknar honom redan och har bara varit hemmifrån sen i fredags.
Just det..va ju hos David då, i fredags..suck på honom. Markus undrade varför jag är med honom egntligen..och jag hade inget svar öht. Visst, jag tycker ju om att umgås med honom men han sårar mer än han får mig att må bra.
Nåja, jag klarar mig :) Jag e´ ente bitter.
Nu är det 2007 iaf, som sagt..och det känns nice :) Inte så jättestor skillnad men det är dag närmare till Alle och värmen. 33 dagar kvar.

Ha det! -//