En kär vän är förlorad..

                   
Jag har tagit ut min piercing. Känns urkonstigt..

                                    

Indianmålad, sönderfestad och jävligt nervös!

High chaparall är ju helt otroligt roligt! Efter att ha suttit kvar i mina stolta 51 sek på tjuren så åkte vi det obligatoriska tåget :D Underbart roligt. Höjde medelåldern med ca 10 år när vi skulle målas av indianerna dock..men ack, inte ofta man gör det.
Efter en heldag som barn så blev det partaj. Tjejfest skulle man kunna säga :) Roligt roligt..

Imorn..gaaahahahad! Det är då det gäller. Usch, är så nervös..

Mycket viktigt information!


Herre gud! Jag glömde ju säga..fick Harry Potter boken idag! Waaao. Läsning för hela slanten!

Värsta kulturnissen.




Yes..efter att planterat mig i sängen mer eller mindre ofrivilligt med Fenixordern kom pappa upp och undrade om jag ville följa med till Grimeton. Eftersom jag faktiskt inte hade något att göra hängde jag på honom o min farbror. Det som först verkade otroligt trist blev helt plötsligt riktigt intressant. Trots att guiden hade talfel..

Detta var alltså igår. Idag kommer dagen gå åt till att handla nya trosor och bh:ar inför lumpen. Spännande värre. Kvällens planer går förhoppningsvis till High Chaparall.

Tänk vad många...


...nötter det finns här i världen. Så många man stöter på varje dag. Jisses. Vissa visar det ju förstås inte direkt, men det kommer alltid fram så småningom.




Vi får la se.

Försöker lägga lite av det förflutna på hyllan.

En fullspäckad helg inplanerad..ska bli skönt. Tankarna går fortfarande till den där bilden när jag inte har något för mig..vilket bidrar till den där stora klumpen i magen. Bara ikväll som måste genomlidas med.

4 dagar och 7 timmar kvar. Usch..börjar verkligen bli nervös nu. Har, så smidig som jag är, överansträngt nån jävla muskel i armen så det gör liksom ont :(
Urbra planerat.

High Chaparall med laddade knallpulverpistoler! Wiiihoo! Ska bli roligt och vara barn på nytt :D

Dags för lite grillspätt, champinjoner samt majs!


Tuffa killar har kalsongerna vid naveln.

image19

Orkeslös.

Efter en timme sömn mellan 2.3o - 3.3o och två timmar mellan 9 - 11 så känner jag mig som en zombie. Blir så fruktansvärt hungrig på natten efter att inte ha sovit så mycket med. Börjat läsa fenixordern igen..suck. Måste verkligen få tag på deathly hallows snart..
Längtar efter att få träna idag igen..få ut lite energi som det ändå finns alldeles för mycket av just nu i form av aggression. Usch vad jag är korkad..blir så trött på mig själv.

Nåja..man lär sig av sina misstag.

"Love u, ooh, im gonna come 2 sweden as soon as i can!"


- Fy faaan vad jag hatar honom, så fruktansvärt jävla grymt mycket! Han gör mig fysiskt illamående! Fy fan..fy fan för honom och fy fan för mig för att jag föll för skiten. Jävla svin..jävla äckliga meningslösa människa! Hur kan man va så fruktansvärt korkad och dum som jag är som stannade hos en sån så länge?!
Dra åt helvete..detta är sista gången du sårar mig. Hatar dig så jävla mycket..och hatar mig själv så mycket för att jag bryr mig. Du är ute ut mitt liv nu..aldrig mer.

[lugnar ner mig]

- Det är inte många människor jag vill skada. Har aldrig egentligen varit..men han är en sån som jag skulle kunna slå skiten ur utan att få det minsta dåliga samvete eller ångra mig. Det hade faktiskt varit riktigt skönt att få såra honom så pass mycket att han knappt kan resa sig upp igen...verkligen.

En vecka kvar.

Yes..en vecka.

Dags att åka och träna, så jag är lite förbered för det som väntar! Biljetterna har förflyttats till min byrå..spännande.


Lite pepparkakssprit, so-co och en drink-i-hink senare.

Gårdagen blev otroligt lyckad! Vattenpipan användes flitigt som vanligt och upptäckt att honungsmelontobak är mumma. Hinken kom fram och lämnade tydliga spår efter sig, haha.
Han förstörde mer för sig själv än för mig. Hah. Ja som det kan gå..en lyckad kväll helt enkelt, för alla inblandade.

Film-i-soffan-dags!


Saknade vattenpipa <3


Han kommer ikväll. Shit. Vad ska jag ha på mig?
Suck..måste han komma här och förstöra.

Dö..


..din jävel.

Klippt och klistrat klart.

Äntligen är mitt überfina australien/thailand album klart. Detta projektet tog 3 dagar, varav mittersta dagen gick åt till att vänta på en beställd färgpatron då den gamla tog slut mitt i allt.
Bilder med passande kommentarer skrivna med silverpenna..exklusivt.


image16



            
Lite smakprov.

Dags för att bygga lite muskler.

Maah..mamma sitter på jobbet o väntar på mitt samtal. Ska dit o träna är det tänkt. Det borde verkligen bli så för min egen skull men det är inte så ofta jag tänker på den.
Flugor cirklar runt och min bror har kommit på en väldigt bra 20årspresent till Skenning. Skönt att slippa tänka på det mer, ska bara fixa den.
Dessutom har jag mina tåg/buss biljetter till Ronneby nu..jiss. Dom ligger på köksbordet, bara helt sådär, o väntar på att förändra mitt liv.

En spännande fredagskväll är att vänta..ha, ha.

Resa

Sitter och pratar med Hannan, en dude från London. Snackar minnen från våra Sydney days..åh. Är så ruttet och vara fast här! Lumpen..*fnyser*..jävla skit. Ångrar mig ju inte..men det hade varit kul o kunna jobba ihop pengar och sen resa igen. Man blir helt enkelt fast.

Canada och västra USA kusten nästa!

Spruckna blåsor.

Det blev måndagsklubben igår iaf. Önskar verkligen att jag hade kunnat säga, jaaa det var trevligt., men nej nej. Trist.
Efterfesten utspelades i en av de abslut snyggaste lägenheter jag varit i och var definitivt roligare. Hemma långt efter det att solen gott upp.
- "Vem behöver man ligga med för att sova här?!" Har alltid drömt om att ha en garderob som man kan gå in i..

Fortsatte att dra upp spik idag, äntligen färdig! Byter altangolv. Nästan en full big pack låda med spik blev det, inte konstigt att jag har blåsor på händerna som sprack den sista kvarten..sitter nu o plågas medans mamma vill att jag ska gölja med ut i skogen o plocka blåbär...blåbär?!
Hon gick..jag sitter kvar.

Jag är helt enkelt inte rik.


Dags att börja ta tag i livet..eller nått. Har varit hemma nu i två veckor och inte gjort mycket som kallas för nytta.
Klippte och klistrade ett litet australienalbum igår, gick toppen tills bläcket i skrivaren tog slut så jag inte kunde skriva ut fler bilder. Tusan.
Måndagsklubben ikväll, gaaahd, är det bara brats som går dit? Vem har råd? Daah.

Dags att hjälpa pappa med altanen. Kanske skulle ta på sig bikini så man får lite färg när man ändå sitter ute i solen och svettas.

Måla nagellack.


Precis hemkommen från kusinen min i växjö. Ätit tårta, gett presenter och målat finger o tånaglar med lila nagellack på födelsedagsbarnet. Snackar såklart om Johanna, hennes dotter :) Söt som få.

Blev precis avbruten av Alle som ringde!! Iiiihihih, hon e hemma nu så det här inlägget blir kort..måste genast sticka dit o prata lite..eller mkt! :D


Maaahh!


Vaknade plågsamt långsamt i morse kl halv 7 av att jag behövde springa till toan och kräkas. Äckligt, men sanning. 4 gånger till hände det..och nej, jag var inte aspackad igår. Vet helt enkelt inte vad det beror på..kanske var nått i Lottas jordnötter? Min stackars mage har inte riktigt återhämtat sig än men har iaf ätit. Lite självömkan.
Dagen kommer formodligen spenderas med Bror och sedan ensammys ikväll med film och grejjer.

Jake är konstig, ovanligt eller hur..suck.

Lake Mckensy

image15

Öland, regniga Öland.

Tur att det inte var några lekande barn..för dom hade förmodligen drunknat i den enorma pölen som var på lekplatsen. Gå på toa? Bara att ta på sig regnjackan, fälla upp luvan, ta på sig gummistövlarna (som vi nu iofs inte hade) och klafsa ut till toaletterna.
Yatzy och en stackars kortlek fick stå för underhållningen. Spöade dock mina föräldrar i det mesta vi spelade där i förtältet till mammas kusins husvagn.
Nåja..hemma nu i regniga Värnamo igen och planerar vad jag ska ha på mig på Harrys imorn. Jag har helt enkelt inte så mycket att göra på dagarna. Klippt mig dock. Kort blev det..hmm..men vänjer väl mig. Efter att inte ha klippt mig på ett halvår känns det ändå rätt skönt.
Babbel..jisses.
Filmen "Älskade" väntar!

Ha det fint.


Släkten.


Morbrorn har flyttat in med sina nya flickvän som jag aldrig träffat innan, hon fyllde 35 så vi var ditbjudna med resten av släkten. Riktigt trevligt..förutom att jag bara ville lägga mig pa bordet och snarka. Sov till 1 idag, enda anledning till att jag gick upp var att vi skulle åka vid två. Snart dags för läggdags igen efter att jag uppdaterat mitt minne i Harry Potters värld (jag är fortfarande helt förälskad i dom här böckerna).
Lyssnar på musik..länge sen! Winnerbäck, Takida..dom man saknat och aldrig hör utomlands. Hörde dock Snowpatrol idag på radion! Haha, riktigt roligt..dom spelade dom konstant i Australien och vi köpte t.o.m deras skiva.
Känner jag mig lite vilsen. Jag trivs men samtidigt vantrivs här..har väl inte hunnit vänja mig vid det "vanliga" livet än. Livet utan Jake.

Over n out.