Sax och spegel..osså lite kalas.


All you need. Varför gå till frisören när man kan få en alldeles gratis klippning av en själv? Med en sax i näven klippte jag mitt hår igår och faktiskt, det blev bra. Tro't eller ej. Kanske borde satsa på en ny karriär.

Nåväl, anledningen till att jag skriver idag, den 26 februari 2o1o, är faktiskt pga av min kära (och enda) moster. Hörde att hon visst inte ville ha någon uppmärksamhet men ack. 5o år fyllda är faktiskt en big deal. Så Grattis :D Hoppas ni får det fint i Götet och att champagnefrukosten va god i morse ;)

- Kärlek.

Roadtrip till Innsbruck.



Mycket trevlig dag i Innsbruck idag med omkringvandrande i "gamla stan", Mc Donalds och IKEA.
Resulterade i nya skor (15euro) och nya solglasögon (8euro). Mycket väl använda pengar. Köpte även ett träd till lägenheten som nu står i vardagsrummet :) Mycket nöjda.










Bränna.


Klarblå himmel och åkning hela dagen resulterade i ett halvt bränt ansikte. Jag ber till gud att han kan jämna ut det lite så jag inte får en googlebränna. Livrädd för det, har redan en liten antydan och det sista jag vill är att se ut som en tvättbjörn.

För övrigt har dagen varit galet bra.

drop drop.



Slagna hjältar.


Efter en tidig och dramatisk* morgon är jag hemma igen från jobbet, ska kolla på lite Entourage och sova innan det är dags för skidskyttet! Sveriges första OS-medalj tro?

*steg upp vid 3 för att se OS-invigningen, där jag på fullaste allvar trodde att alla shower och allt roligt skulle vara i början. Vad visades i 1½h? Jo..alla idrottsmän som gick in. Inte direkt det jag hade stigit upp en timme tidigare för att se. Därav tidig.
Dramatisk var den pga de slagna hjältar som kom hem efter nattens partajande; blodiga och dana. Street-slagsmål med 4 påtända danskar visade det sig. Tomas fick ett jack i knogen efter en tand, Frans ett svullet kindben, Jacob ett slag i bakhuvudet och Alle en svullen och blodig läpp. Allt pga att mina älsklingar inte hade ciggaretter som danskhelvetena (ursäkta) ville ha.

- Kärlek (förutom till danmark).

Happy im still here.


Bästa dagen på säsongen än så länge var igår, den 7nde februari.
Åkte off-pist hela dagen och gjorde även mina första drops (när man åker ut över en klippa)! Grymmaste känslan att falla 2-3 meter för att sen landa i mjukt puder. Blir bara mer och mer förälskad i den vita snön.

Det läskiga var dock att när vi (eric, siggy, hans kompis och jag) åkte där i pudret kom vi till ett ställe som var format som en liten dal, helt orört. Icke sa nicke att vi åker där, om det fortfarande finns orört puder när det inte snöat på 2 dagar ringar varningsklockorna. Så vi motstod djävulens frästelse och åkte runt istället.

När jag sedan kom hem berättar en rumskompis att han såg en kille åka där (samma kille som vi dropade med) och han blev meddragen i en lavin säkert 20 meter. Han klarade sig med han blev begravd ända till axlarna. Inte roligt alls - så säkerheten före allt. Till och med före den underbara känslan att svischa runt i puder.



Ne, nu bara drömmer jag lite om höjden, haha. Men ni förstår principen. De drop vi gjorde var kanske max 2,5 meter.


Summer's all set! :D


Hur underbart och lätt kan det inte vara ibland?
Skickade mail till min chef på Securitas och fick sommarjobb direkt! Skulle börjat den 1/6 men fick det uppskjutet till den 7 istället så att jag kan åka till Roskilde med Stu! Enegelsmannen jag träffade på Nya Zealand. Så nu jäklar kommer det bli en helt underbar början på sommaren.

Planen är att komma hem första maj, köpa en billig biljett över till Irland med Alle, Amanda och kanske Alles syrra och hyra en bil för att campa runt i 4 dagar. Sen chilla hemma med familjen, åka till Roskilde och sen jobba häcken av sig för att tjäna ihop massa pengar.

Låter bra va?

Plus att jag fått ett superchill schema nästa vecka så jag kan åka massa bräda! Det börjar ordna upp sig.

Kärlek.